News

Komentari 334

Ovako je policija upala u kafić u kojem su sjedili ubojica i brat...

Ovako je policija upala u kafić u kojem su sjedili ubojica i brat...

Polako, uć' će, boga ti. Di je priša? , govori jedan od policajaca. Nedugo nakon nastanka ove snimke iz splitskog kafića Borsalino, Filip Zavadlav je uhićen...

Objavljujemo snimku nastalu sinoć u splitskom kafiću Borsalino, u kojem se nakon pokolja skrivao trostruki ubojica Filip Zavadlav. Snimka se od sinoć širi grupama i društvenim mrežama.

Na snimci koja traje dvadesetak sekundi vide se interventni policajci dok se ležerno šetaju kafićem.

- Polako, uć' će, boga ti. Di je priša? - govori jedan od policajaca. Nedugo nakon nastanka ove snimke, Zavadlav je uhićen. Doznajemo kako se na ovoj snimci vidi i ubojičin brat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Po uhićenju, tijekom kriminalističkog istraživanja odveden je u KBC Split na pregled, među ostalim i psihijatru. Bio je potpuno miran i hladan. Kako doznajemo, on policiji još uvijek nije rekao ništa. 

Podsjetimo, Filip je na Šperunu smaknuo dvojicu, dok su bili na motociklu marke Yamaha. Marin Boban odmah je preminuo dok je Jurica Torlak umro od posljedica ranjavanja u splitskoj bolnici. Na drugoj lokaciji, u Radmilovićevoj, također na motociklu, ali marke Suzuki, ubijen je Marino Paić. U krvavi pohod je navodno krenuo želeći zaštititi brata od dilera koji su mu prijetili zbog dugova za drogu.

Prije nego je ubojica uhićen u kafiću ‘Borsalino’, policija je uhitila i Branka M., brata od Jerka M. koji je također bio na listi za odstrel. Branko M. je, kako su izvijestili iz policije, uhićen jer ima saznanja o slučaju, no neslužbeno se doznaje da su ga sklonili kako ne bi i on stradao.

PU splitsko-dalmatinska održala je konferenciju za medije nakon trostrukog ubojstva koje je jučer šokiralo Splićane.

- Jučer smo tijekom večeri uhitili osobu koja se sumnjiči za trostruko ubojstvo. Dokaz je da smo spremni na ovakve situacije, vrlo brzo smo se ekipirali na terenu i ciljano smo tražili osobu - poručili su na konferenciji.

- Shvatili smo da je najbolji trenutak da ga se zaskoči u kafiću - odgovorili su iz policije na pitanje novinara kako je moguće da je mirno pio kavu u kafiću kada ga je policija uhitila.

- Vodili smo računa da niti u jednom trenu ne budu u opasnosti druge osobe, ciljano smo radili da ga bez opasnosti po druge uhitimo - dodali su.

- U 45 minuta smo saznali na kojim adresama bi se osoba mogla nalaziti, našli smo četiri mjesta, istovremeno smo ušli u četiri objekta, u neke i nasilno u jednom smo ga našli. Otkad smo potvrdili identitet trebalo nam je 45 minuta za uhićenje - poručili su iz policije.

 

 

Najčitaniji članci