Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
75 komentara

Ovako zaručnica traži doktoru sestru: 'Samo da je poslušna...'

Ja sam pokušavala naći medicinsku sestru za dr. Jusupa preko svojeg profila na društvenoj mreži. Onda sam shvatila da sam i ja kvalificirana i zaposlila se, kaže nam Veronika...

Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Facebook
75 komentara

Veronika Pecolaj Jusup (25), medicinska sestra i zaručnica doktora Gorana Jusupa iz Obrovca, tražila je putem Facebooka medicinsku sestru za Dom zdravlja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja sam pokušavala naći medicinsku sestru za dr. Jusupa preko svojeg profila na društvenoj mreži, ali nisam uspjela jer nitko ne želi živjeti u Obrovcu i raditi za malo novaca. Onda sam shvatila da sam i ja kvalificirana i zaposlila se - kaže nam Veronika.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Dr. Jusup i ja smo tri godine zajedno, a prekjučer me zaručio. On je dobar čovjek i dobar liječnik, najbolji u državi. Ljudi izmišljaju laži i spletke, laju o nekome jer se bave tuđim životima više nego svojima - dodala je Veronika koja na Facebooku ima nekoliko profila. Na jednom od njih pohvalila se novim zaposlenjem te napisala da radi kod 'najboljeg liječnika u Obrovcu'.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

O svojim kvalifikacijama Veronika nije željela pričati, ali je dr. Jusup istaknuo kako ona nema fakultet, ali ima završenu srednju školu.

VIDEO: DOKTOR SKANDAL IZ OBROVCA 'Ja nemam licencu? Lažu! I da, oženit ću medicinsku sestru...'

- Ona je medicinska sestra, može se reći da mi je i zaručnica. Fakultet nema, ali ima srednju školu, što je sasvim dovoljno za posao sestre ili zidara - kaže dr. Jusup.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message