Obavijesti

News

Komentari 138

'Ovo je drugi put da ih je našao u kući. Nju je izbo pred mojom kćeri. Ubadao ju je u trbuh...'

'Ovo je drugi put da ih je našao u kući. Nju je izbo pred mojom kćeri. Ubadao ju je u trbuh...'
3

U pokušaju ubojstva oboje su zadobili višestruke ubodne rane i po život opasnim ozljedama prevezeni u bolnicu. Rastrojeni suprug je nakon njihova ranjavanja pobjegao s mjesta događaja

VIDEO

Pred očima moje 16-godišnje kćeri susjed (36) je u našem dvorištu nožem izbo svoju suprugu (27). Bježala je iz svoje kuće pridržavajući ranjenog muškarca (21), te skrenula i sa zadnje strane uletjela u naše dvorište gdje je spazila kćer te je panično tražila telefon da zove policiju, ispričala nam je susjeda u čijem se dvorištu u gospićkom naselju Jasikovac u ponedjeljak nakon 17 sati dogodio dio krvavog pohoda 36-godišnjaka na svoju suprugu (27) i mladića (21) koje je zatekao u kući. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Nasilnik koji je izbo svoju ženu i prijatelja koje je zatekao u kući imao je zabranu prilaska 50 m VIDEO

- Ubrzo je sa prednje strane u dvorište pokušao pobjeći i ranjeni muškarac no tu je pao na tlo, a za neko vrijeme za njim je u dvorište uletio i susjed sa ogromnim nožem u rukama. Žena je u međuvremenu uspjela pozvati policiju i pokušavala se zatvoriti u našu kuću, no njen suprug je otvorio vrata i uz povike "ubit ću te" nožem nasrnuo na nju - prepričava susjeda. 

Kako tvrdi, muškarac je suprugu izvukao nakon toga van i ubadao u području trbuha. 

Gospić: Muškarac nožem napao suprugu i njenog prijatelja

- Vidite i sada krvave tragove po dvorištu i krv na zidu kraj ulaza koje sam pokušavala oprati. Susjed je nakon toga pobjegao u šumu, a ranjeni muškarac i žena su bili još pri svijesti. Muškarac je ležao i govorio da će umrijeti, a ženu je pridržavala susjeda. Užas! Još ne mogu vjerovati da se to doista događalo, to se vidi samo u filmovima. Kćerka je još uvijek u šoku - rekla je.

U pokušaju ubojstva oboje su zadobili višestruke ubodne rane i po život opasnim ozljedama prevezeni u bolnicu. Rastrojeni suprug je nakon njihova ranjavanja pobjegao s mjesta događaja u pravcu šume, a pronađen je u ponedjeljak prije 23 sata šest kilometara dalje u lovačkom objektu na području Bilaja gdje se nakon pregovora s policijom odlučio predati. Uhićen je te se nad njime provodi kriminalističko istraživanje, a policija je i tijekom utorka pretraživala šireg područje mjesta događaja za mogućim tragovima.

'Prije pet tjedana ih je prvi put zatekao' 

- Ovo je bio drugi puta da ih je zatekao zajedno u svojoj kući i vjerojatno je puknuo. Žao mi je čovjeka jer je zaista dobar i vrijedan čovjek. Imaju dvoje djece kojima je bio potpuno posvećen. Bio je prijatelj s mladićem koji je stanovao samo nekoliko kuća dalje od njih. Tu se doselio prije dvije godine i od tada su se družili. - govori nam susjed. 

Nasilnik koji je izbo svoju ženu i prijatelja koje je zatekao u kući imao je zabranu prilaska 50 m
Nasilnik koji je izbo svoju ženu i prijatelja koje  je zatekao u kući imao je zabranu prilaska 50 m

Prije pet tjedana je također pozvana policija pod sumnjom da je 36-godišnjak nad suprugom počinio dva kaznena djela, protupravnog oduzimanja slobode i prijetnji. Prije šest dana je uz kaznene prijave bio doveden na ispitivanje pred državnog odvjetnika, a potom i suca istrage koji je muškarca pustio na slobodu uz mjere opreza zabrane približavanja žrtvi na manje od 50 metara, te je udaljen iz obiteljske kuće koju je dijelio sa žrtvom.

Mjere je u ponedjeljak prekršio, i u kući rastrojeno dohvatio nož u namjeri da ih ubije.

Gospić: Muškarac nožem napao suprugu i njenog prijatelja

Oboje operirani i stabilno 

Od ravnateljice OB Gospić Sandre Ćubelić doznajemo su su oboje u bolnicu zaprimljeni s višestrukim ubodnim ranama u predjelu vitalnih organa, muškarac u predjelu prsišta, a žena u predjelu trbuha.

Tražili ga satima: Predao se bjegunac (36) koji je u Gospiću nožem izbo ženu i mladića
Tražili ga satima: Predao se bjegunac (36) koji je u Gospiću nožem izbo ženu i mladića

- Pacijentica je sada stabilna i nalazi se na jedinici intenzivne njege. Bila je podvrgnuta četverosatnom operativnom zahvatu, te je stavljena na respirator. No, iako je njeno stanje stabilno ono se još uvijek može u svakom trenutku pogoršati te je i dalje životno ugrožena. Muškarac je nakon primarnog zbrinjavanja bio prevezen u OB Zadar,a prema mojim informacijama i on je također nakon operativnog zahvata stabilan, te se također nalazi na odjelu intenzivne njege i stavljen je na respirator - kazala je Ćubelić.

U policiji su nam kazali da nad muškarcem traje kriminalističko istraživanje, a po završetku će biti doveden na ispitivanje pred državnog odvjetnika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.