News

Komentari 63

Ovo je nemilosrdni koljač Velje Nevolje: Srđan Lalić je od IT stručnjaka postao ubojica

Ovo je nemilosrdni koljač Velje Nevolje: Srđan Lalić je od IT stručnjaka postao ubojica

Lalića se dovodi u vezu s najmanje tri ubojstva. Na jednoj od fotografija prikazanoj na televiziji u Srbiji Lalić i Velja Nevolja poziraju kraj mučenog i vezanog mladića kojeg su kasnije ubili

Srđan Lalić (36) pripadnhik je kriminalne skupine Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Na posljednjim objavljenim fotografijama njihovih stravičnih zločina muučenja žrtava je i on, a prije nego što je postao kriminalac navodno je bio IT stručnjak, prenosi Kurir.

Lalić pozira pored iskasapljenih tijela žrtava, a bio je zadužen za nabavljanje mobitela s aplikacijom Sky putem koje su članovi skupine jedni drugima slali grozne fotografije zločina.

Lalića se dovodi u vezu s najmanje tri ubojstva. Na jednoj od fotografija prikazanoj na televiziji u Srbiji Lalić i Velja Nevolja poziraju kraj mučenog i vezanog mladića kojeg su kasnije ubili.

- Lalić je uhićen 4. veljače. Isprva se sumnjalo da je njegova uloga bila samo pružanje telefona s aplikacijom Sky za šifriranu komunikaciju, registraciju hostinga i pranje novca, jer je trgovao bitcoinima. Međutim, istražitelji su bili šokirani kad su saznali da je računalni stručnjak rado držao mučenu žrtvu za glavu - otkriva Kurirov izvor.

Prema njegovim riječima, iako se pokušao predstaviti kao računalni stručnjak, nakon prikupljanja brojnih dokaza, Lalić se dovodi u vezu sa brutalnim ubojstvima Aleksandra Gligorijevića, Lazara Vukićevića i Milana Ljepoje. Sva trojica, podsjetimo, nestali su, a zadnji put su živi viđeni u kući u Ritopeku. U vikendici koju su, kako se sumnja, pripadnici Belivukove grupe koristili za mučenje, a potom i likvidaciju otetih, snimljene su fotografije na kojima Lalić i Belivuk poziraju s čovjekom koji je prije bio očito brutalno zlostavljan.

Najčitaniji članci