News

Komentari 30

Ovo je osumnjičeni za ubojstvo u Dugavama: Prijatelja je izbo na smrt, haustor je bio pun krvi

Ovo je osumnjičeni za ubojstvo u Dugavama: Prijatelja je izbo na smrt, haustor je bio pun krvi

Vlasnike stana zatekli smo kako u vozilu čekaju da policajci završe s očevidom kako bi mogli ući u stan. Bili su vidno uznemireni i nisu željeli davati nikakve izjave

Policija je u Velikoj Gorici privela osumnjičenog 25-godišnjeg I.Š., koji je osumnjičen za brutalno ubojstvo u Dugavama 23. kolovoza oko dva sata ujutro.

Podsjetimo, policija je u noći s nedjelje na ponedjeljak u stanu u Novom Zagrebu u Ulici sv. Mateja pronašla beživotno tijelo 38-godišnjaka oko 2.50 sati, s vidljivim ozljedama najvjerojatnije od noža. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o S. R. Kako se kasnije doznalo prema pričama susjeda, vjerojatno je došlo do svađe između dvojice muškaraca, nakon čega su se i sukobili.

U Velikoj Gorici priveden osumnjičeni za ubojstvo  u Dugavama

Cijelu noć nisam spavala. Čula sam metež oko 2 sata i odškrinula vrata. Vidjela sam dva muškarca, htjela sam ih opomenuti jer sam taman zaspala. Sad mi je žao, rekla nam je jedna od stanarki Ulice sv. Mateja u zagrebačkim Dugavama.

Susjeda s kojom smo razgovarali među rijetkima je koja je čula da se nešto događa u ranim jutarnjim satima.

- Jedan je ulazio u stan i njega sam vidjela samo s leđa, a drugi je stajao u stubištu kat iznad s druge strane. Bila sam pospana i to sam vidjela, kako se kaže, s pola oka, tako da nikoga ne bih mogla prepoznati. Nisam čula oko čega se svađaju i zašto galame. Kasnije sam izašla na prozor i vidjela auto vani i neke ljude oko njega. To su bile sekunde - rekla je susjeda još pod dojmom događaja.

Većina stanara ispričala nam je da u stanu na prvom katu, u kojemu je pronađeno tijelo muškarca, stanuju podstanari i da ih oni ne poznaju. 

Vlasnike stana zatekli smo kako u vozilu čekaju da policajci završe s očevidom kako bi mogli ući u stan. Bili su vidno uznemireni i nisu željeli davati nikakve izjave.

U Velikoj Gorici priveden osumnjičeni za ubojstvo  u Dugavama

- Molim vas, pokušajte shvatiti, mi smo u potpunom šoku. Nazvali su nas policajci ujutro i rekli nam što se dogodilo. Još ne možemo vjerovati - kratko je rekla vlasnica stana.

Drugi susjed nam je ispričao da je bio budan do 23 sata pa ništa nije čuo, no nakon što je ujutro izašao iz stana, primijetio je da na ulaznim vratima u haustor nedostaje brava te da su oštećena. Dodao je i da je hodnik bio pun krvi te da je krvi bilo i na stubištu. Ne odbacuje mogućnost da je sukob počeo na hodniku te se nastavio u stanu.

U Velikoj Gorici priveden osumnjičeni za ubojstvo  u Dugavama

Treći mladić je rekao da ga je nešto trznulo iz sna i da je moguće da mu je netko pozvonio. Sat vremena kasnije probudila ih je policija. Kako je stan u najmu, ni oni nisu znali o kome se radi. Tijelo ubijenog muškarca prevezli su na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. Neslužbeno se spominje da su ozljede nanesene oštrim predmetom.

Najčitaniji članci