Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ovo je sada prevršilo svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti'

Karmen Brkić, bivša supruga Milijana Brkića navodi kako se 'ovakvim ponašanjem izravno nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu njezine obitelji, a ponajprije njezinoj djeci'

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
73 komentara

Bivša supruga Milijana Brkića oglasila se povodom, kako kaže, netočnih navoda i optužbi koje nanose štetu Brkiću i čitavoj obitelji. Karmen Brkić navodi kako se time izravno nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu njezine obitelji, a ponajprije njezinoj djeci.

Podsjetimo, prema medijskim navodima, drugi čovjek HDZ-a ispitan je jer je navodno presretao poštu svoje žene, koristeći usluge bivšeg MUP-ovog informatičara Franje Varge osumnjičenog u “aferi SMS”.

- Policija postupa po službenoj dužnosti, razmjenjuje sve informacije s Državnim odvjetništvom, kao i u svim drugim kriminalističkim istraživanjima prikuplja obavijesti od građana i ispituje, ako je potrebno, osumnjičenike - rekao je glavni ravnatelj policije Nikola Milina

O ISPITIVANJU U POLICIJI Brkićev odvjetnik: 'Informacije su konstruirali bešćutni ljudi'

Ni Brkićev odvjetnik Ivo Farčić nam o tome nije htio otkriit ništa. 

- Jedino što je izvjesno i što bi trebalo istražiti jest postoji li osnovana sumnja postojanja kaznenog djela curenja informacija iz državnih institucija - rekao je Farčić. Naveo nam je kako su ostale informacije navodni sadržaj policijskog spis u koji nema uvid.

- Sasvim sigurno je da su ove informacije konstruirane od izrazito bešćutnih ljudi, jer se u priču uvlači i obitelj Milijana Brkića. Teško možemo govoriti o motivima lažnih informacija - poručio je njegov odvjetnik. Nije htio davati legitimitet konstrukcijama koje se plasiraju u javnost.

No, Karmen Brkić je u ponedjeljak ustvrdila kako je sve neistina.

- Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu. Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti - objavila je bivša Brkićeva supruga. 

Dodaje kako se 'ovakvim ponašanjem izravno nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu njezine obitelji, a ponajprije njezinoj djeci.' 

- Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece. Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj - stoji u priopćenju Karmen Brkić.

Možda vas zanima i ovo:
Message