Obavijesti

News

Komentari 20

Pacijenti im podijelili petice i odabrali ih za najbolje doktore

Pacijenti im podijelili petice i odabrali ih za najbolje doktore
1

Na portalu Najdoktor.com Ilija Alvir, Tin Znaor, Biljana Briški-Smiljanić, Silvana Nemrava-Čičak i Aida Jelaska dobili su najviše pohvala za svoju predanost radu

VIDEO

Imponira mi što sam se našao u tom uskom krugu doktora i zahvaljujem se svojim pacijentima na povjerenju. Ako pacijent izađe zdrav i zadovoljan nakon operacije ili pregleda, i meni je to veliko zadovoljstvo, govori zagrebački ginekolog Ilija Alvir (50), jedan od pet najbolje ocijenjenih doktora u Zagrebu na portalu Najdoktor.com. Odlične ocjene dobili su i otorinolaringolog Tin Znaor (40), stomatologinja Biljana Briški-Smiljanić (59), pedijatrica Silvana Nemrava-Čičak (51) i liječnica opće medicina Aida Jelaska.

- Prije sam radila s djecom i sada su ona već odrasla te dovode svoju djecu. To je potvrda dobrog rada. Imam 2100 pacijenata, a broj im se stalno povećava - kaže liječnica Briški.

Doktor Znaor tvrdi da je za dobar odnos liječnika i pacijenta bitan razgovor. S njim se slaže i pedijatrica Nemrava-Čičak, koja redovito popriča s roditeljima svojih pacijenata.

- Nije da mi ne laska ovaj status, ali uvijek se trudim raditi najbolje - kaže liječnica Jelaska, koja ima 19 godina radnog staža.

Stranicu Najdoktor.com, koja je pokrenuta u svibnju, na dan posjeti 1500 ljudi koji ostave i do 70 anonimnih komentara, dok su najbolji doktori ocijenjeni i više od 25 puta. Pacijenti su ih izabrali jer su zadovoljni njihovom ljubaznošću, požrtvovnošću, a u njihovim ordinacijama nikad ne čekaju predugo na pomoć. Dali su im ocjene od 1 do 5.

Namjera pokretača, entuzijasta s PMF-a, Bojana Miličevića, Lovre Kelama i Brune Dimića, bila je poboljšanje zdravstvene usluge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...