Obavijesti

News

Komentari 43

Palili kontejnere u Gajnicama, vatra oštetila četiri automobila

Palili kontejnere u Gajnicama, vatra oštetila četiri automobila
8

Nepoznati vandali noćas su u četiri ulice u zagrebačkim Gajnicama palili kontejnere. Na dva mjesta vatra se proširila i na automobile, a oštećena su ukupno četiri vozila, rekli su nam zagrebački vatrogasci

VIDEO

Vatrogasci su u zagrebačkim Gajnicama noćas imali niz intervencija nakon što su nepoznati vandali zapalili više kontejnera, a oštećena su i ukupno četiri automobila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako su nam rekli iz JVP Zagreb, požari su izazvani i vatrometom i petardama. 

Pokretanje videa...

Požar u Gajnicama 00:41

Prva dojava bila je u Peruanskoj ulici u 0.34 sati gdje su zapaljena dva kontejnera, a oštećena je i ograda. 

Sat vremena kasnije u Argentinskoj je zapaljeno smeće u kontejneru, a požar se proširio i na parkirani automobil Citroen Xsara. Otprilike u isto vrijeme u Gandhijevoj ulici je također zapaljen kontejner za papir, a u njega je netko bacio i petarde.

- Noćas je maltene bio rat. Jako je pucalo i sve je bilo jako glasno. Mislila sam da se radi o slavlju nakon utakmice - rekla nam je susjeda ispred čije zgrade je zapaljen jedan od kontejnera. 

- Čula sam glasne praskove i prestrašeno se ustala iz kreveta. Tako se nije pucalo niti za Novu godinu, strašno! Bila sam toliko preplašena da se nisam usudila izaći na balkon. Bilo je puno dima i sve je jako smrdjelo - kaže.

Nešto prije 2 sata ujutro, gorjela su i dva kontejnera u Ulici Hrvatskih iseljenika, a ovdje su oštećena tri automobila, Toyota Corolla, Škoda Octavia i Opel Corsa. Iz zagrebačke policije kažu da su automobili djelomično nagorjeli. 

- Ma Gajnice su miran kvart, ne događaju nam se ovakve stvari. Iako sam uvjeren da su ovo klinci, maloljetnici koji su prije par mjeseci provaljivali ovdje na parkingu u aute, razbijali im prozore. Balavcima je bilo dosadno - kaže jedan od susjeda.

U požarima nitko nije ozlijeđen, a policija će danas obaviti očevid.

- Ovo je baš jako strašno. Nikad mi neće biti jasno zašto bi to itko napravio. Mislim da se radi o istoj grupi huligana, jer smo u kvartu već prije imali ovakve slučajeve - rekla nam je susjeda iz zgrade koja gleda na kontejner u Argentinskoj ulici. Radnici Čistoće oko 10 sati su u Gajnicama uklanjali ostatke sinoćnjeg požara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava