News

Komentari 70

Palma u Zagrebu: Bandić zvao Arkanovog bivšeg suradnika

Palma u Zagrebu: Bandić zvao Arkanovog bivšeg suradnika

Bivši gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma i Bandić razgovarat će o ekonomskoj, kulturnoj i sportskoj suradnji Srbije i Zagreba

Na poziv Milana Bandića u Zagreb će u petak u službeni posjet stići Dragan Marković Palma, kontroverzni bivši gradonačelnik Jagodine, koji je sada predsjednik skupštine tog grada. 

Palma i Bandić razgovarat će o ekonomskoj, kulturnoj i sportskoj suradnji Srbije i Zagreba, iskustvima na infrastrukturnim projektima i o dovođenju stranih investitora, prenosi Kurir

Osim po žirafi koju je doveo u Jagodinu, Palma je poznat i po suradnji s Željkom Ražnatovićem Arkanom s kojim je 1993. osnovao Stranku srpskog jedinstva. 

No, nisu svi oduševljeni Palminim dolaskom. Gradski zastupnik Renato Petek u svojoj objavi na Facebooku napisao je da se radi o "suradniku i intimusu ratnih zločinaca, profiteru i homofobu". Petek se pita i kakvu će mu suradnju ponuditi Bandić.

S Palmom u Zagreb stiže i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević, načelnik školske uprave u Jagodini Života Stračević, vlasnik tvornice namještaja "Jela" iz Jagodine Miroslav Radovanović, kao i novinar Milomir Marić.

Najčitaniji članci