Obavijesti

News

Komentari 18

Panika u šoping centru: Upucao čovjeka pa pobjegao policiji

Panika u šoping centru: Upucao čovjeka pa  pobjegao policiji

U jednom od najposjećenijih šoping centara u Kaliforniji dogodila se pucnjava nakon što je neidentificirani muškarac ušao s pištoljem i upucao čovjeka...

Pucnjava u velikom šoping centru u Milpitasu, u subotu navečer uzbunila je u subotu navečer Kaliforniju. Za sada još nepoznati muškarac izvadio je pištolj te počeo pucati po prolaznicima, a policija je stigla na mjesto pucnjave u 17.16 sati po lokalnom vremenu. 

Upucan je jedan muškarac i njegovo stanje za sad je nepoznato, a vlasti su javile kako nema drugih žrtava. Još nije poznato jesu li se napadač i žrtva poznavali i tšo je dovelo do pucnjave u trgovačkom centru.

Nešto prije 21 sat, policija Milpitasa rekla je da su pregledali cijeli centar koji je siguran za korištenje. 

Drama u New Yorku: Pucao, imao spremnik pun benzina i noževe, ubila ga policija
Drama u New Yorku: Pucao, imao spremnik pun benzina i noževe, ubila ga policija

- Timovi su završili pretragu unutrašnjosti trgovačkog centra. Svi koji su se sklonili otpraćeni te nema žrtava. Tijekom evakuacije dogodila su se dva nepovezana medicinska slučajeva koja su zahtijevala medicinski prijevoz do lokalne bolnice. Detektivi i tehničari dalje su na mjestu događaja i aktivno istražuju ovaj incident. Trenutno nema prijetnji sigurnosti zajednice - objavili su na Twitteru.