News

Komentari 0

Pao diler s 600 grama kokaina, imao je dvostruko više punila

Pao diler s 600 grama kokaina, imao je dvostruko više punila

Kod mladića (24) u stanu u Novom Zagrebu i vozilu koji koristi policija je pronašla oko 600 grama kokaina i 1270 grama punila. Drogu je nabavljao na neutvrđeni način, miješao i preprodavao

Zagrebačka policija pohvalila se kako je dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.
 
Utvrdili su da je na neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina koju je potom skrivao, miješao s punilima i prepakiravao u stanu na području Novog Zagreba i u osobnom automobilu marke VW kojim se koristi. Potom je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.
 
Naime, 11. ožujka 2021. godine pretragom stana i drugih prostorija u kojima mladić prebiva policija je pronašla oko 152,1 grama kokaina pakiranog u 33 plastična omota, oko 1270 grama punila za miješanje s kokainom pakirana u dvije plastične posude i određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
 
Istog dana, pretražili su automobil marke VW koji je koristio i pronašli oko 465 grama kokaina pakiranog u dva plastična omota, pištolj s pripadajućim spremnikom u kojem se nalazilo 13 komada streljiva te 70 komada raznog pištoljskog streljiva.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predali su ga pritvorskom nadzorniku i podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Dobit će i prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Najčitaniji članci