Obavijesti

News

Komentari 413

Pao dogovor: Zna se kada će se sučeliti šefovi SDP-a i HDZ-a

Pao dogovor: Zna se kada će se sučeliti šefovi SDP-a i HDZ-a
1

TV debata dvojice najjačih pretendenata na mjesto premijera održat će se 12. kolovoza u 20 sati na HTV-u. To će biti prvo izravno sučeljavanje prvi put nakon 13 godina...

VIDEO

I to smo dočekali! Televizijska debata dvojice najjačih pretendenata na mjesto premijera održat će se 12. kolovoza. Čelnici SDP-a i HDZ-a izravno će se suočiti prvi put nakon 13 godina. 

Sučeljavanje Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića održat će se na HTV-u u 20 sati, javlja Novi list

Dok su se Nova TV i RTL nećkali, HTV je bio vrlo konkretan. Svjesni da će, kad krene službena kampanja, pravila o ravnopravnoj zastupljenosti koja moraju poštovati elektronički mediji s nacionalnom koncesijom biti prepreka tv dvoboju Plenkovića i Milanovića, odlučili su ih ranije pozvati u emisiju uživo koja bi trajala 60 do 70 minuta.

Voditelji će biti Mirjana Posavec i Mislav Togonal, a predložili su šest tematskih blokova: unutarnja i vanjska politika, gospodarstvo i financije, zdravstvo i socijala, natalitetna politika i obrazovanje te svjetonazorska pitanja. Spremni su u spomenutom terminu napraviti intervju i sa samo jednim sugovornikom, ako se Plenković ili Milanović, poslije prethodne potvrde, ipak ne pojave u sjedištu HRT-a do 19.45 sati.

Iako se dugo nagađalo hoće li se Plenković odazvati na sučeljavanje, on je u ponedjeljak navečer otklonio sve sumnje:

– Kolega Milanović je evoluirao od uvreda od neki dan do debate. Iskazujem spremnost na sučeljavanje na javnom servisu, neposredno prije početka službene izborne kampanje. Ključni kandidati za predsjednika Vlade imat će prigodu hrvatskoj javnosti izložiti svoj program i sučeliti argumente – izjavio je Plenković u sjedištu HDZ-a.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 413
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...