Obavijesti

News

Komentari 82

Pao sado-mazo kralj Zagreba: Igračke za seks čuvao je sud

Pao sado-mazo kralj Zagreba: Igračke za seks čuvao je sud
1

Protiv muškarca (48), koji je na Županijskom sudu pravomoćno osuđen na dvije godine i pet mjeseci zatvora, vodi se još jedan postupak na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu...

VIDEO

Bič s lancima, lisičine, kutiju s vezicama za vezivanje, gumene maske, umjetne penise... Sve to zaplijenila je policija u stanovima unajmljenim za seks u Zagrebu.

Predmete, među kojima su se našle i spravice za sado-mazo igrice, oduzeli su 48-godišnjaku. Bilo je tu i više kutija kondoma, masažni gel, nekoliko mobitela i SIM kartica, bilježnice i rokovnici s kontaktima i bilješkama te potvrde Western Uniona o primitku novca.

Među predmetima koji su privukli pozornost istražitelja našao se i časopis 24express iz prosinca 2012. godine, u kojemu je bila omotnica s pismom koje je drugi svodnik poslao svojoj suradnici u zagrebački zatvor Remetinec. Na temelju tih i ostalih dokaza, protiv 48-godišnjaka i još nekoliko optuženih na Županijskom sudu u Zagrebu vodio se kazneni postupak zbog udruživanja u zločinačku organizaciju. Kako je postupak pravomoćno okončan u kolovozu 2017. godine, a presudom igračke za seks nisu oduzete, sud je u veljači ove godine sve odlučio vratiti vlasniku.

Ako rekvizite ne preuzme u roku jedne godine od pravomoćnosti sudskog rješenja, sud će narediti njihovo uništavanje. Do njihova preuzimanja ili uništavanja zaplijenjena seksualna pomagala nastavit će čuvati u sudskoj referadi Corpora delicti. Riječ je o prašnjavoj podrumskoj prostoriji u kojoj zaplijenjene predmete iz sudskih postupaka čuvaju do njihova pravomoćnog okončanja ili odluke o njihovu uništavanju.

Na policama, u kutijama i vrećama svi predmeti su obilježeni brojevima kako bi se točno znalo koji je vezan uz koji postupak. Tamo ima svega osim droge, koju čuva MUP u svojim prostorijama. Predmeti koje treba uništiti predaju se policiji.

Protiv muškarca (48), koji je na Županijskom sudu pravomoćno osuđen na dvije godine i pet mjeseci zatvora, vodi se još jedan postupak na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog organizacije prostitucije tijekom 2013. godine. I u tom je spisu više okrivljenih, a ročišta nije bilo više od godinu dana jer je jedna okrivljenica u bijegu. Terete ih da su 15 minuta oralnog seksa naplaćivali 200 kuna, pola sata seksa stajalo je 400, a sat 700 kuna. Za analni seks trebalo je nadoplatiti 200 kuna, a cijena je rasla ako je klijent naručio djevojku u svoj stan ili u hotelsku sobu.

Grupa je prostituciju organizirala i u Njemačkoj. Tamo je pola sata stajalo 80-120 eura, sat 120-180 eura, a dominacija 250 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.