Obavijesti

News

Komentari 1

Paragvajski specijalni tužitelj ubijen je na medenom mjesecu

Paragvajski specijalni tužitelj ubijen je na medenom mjesecu

Jedan od napadača je prišao i 'bez riječi je pucao u Marcela dva puta, jedan (metak) ga je pogodio u lice, a drugi u leđa'. Motiv ubojstva zasad nije poznat, ali je tipično za narko mafiju...

VIDEO

Paragvajski tužitelj zadužen za borbu protiv narkokartela Marcelo Pecci ubijen je u utorak dok je bio na medenom mjesecu na kolumbijskom karipskom otoku, a napadači su pobjegli u čamcu, rekli su policija i njegova udovica.

Paragvajski predsjednik osudio je zločin kao 'kukavičko ubojstvo', a kolega tužitelj rekao je da način ubojstva podsjeća na 'mafiju', prenosi BBC.

Pecci (45) je ubijen s dva hica dok se opuštao na plaži na idiličnom turističkom otoku Baruu, prema izjavi njegove supruge, paragvajske novinarke Claudie Aguilere.

Par se vjenčao 30. travnja u obližnjem gradu Cartageni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dvojica muškaraca napala su Marcela. Došli su (morem) u malom čamcu ili na jet skiju, istina je da nisam dobro vidjela - rekla je Aguilera za list El Tiempo.

Jedan od napadača je prišao i 'bez riječi je pucao u Marcela dva puta, jedan (metak) ga je pogodio u lice, a drugi u leđa', opisala je.

Aguilera, koja je trudna, rekla je da njezin suprug s kojim je u braku manje od dva tjedna, nije dobivao nikakve prijetnje.

Hotel Decameron, u kojem je par odsjeo, u priopćenju je naveo da su 'atentatori došli na plažu... i napali i ubili jednog od naših gostiju'.

Motiv ubojstva zasad nije poznat, ali paragvajski tužitelj Augusto Salas, Peccijev kolega, rekao je da je napad 'tipičan za (narko) mafiju, pa ću tako misliti dok se ne dokaže suprotno'.

Šef kolumbijske policije Jorge Luis Vargas rekao je da su u Baru poslana petorica istražitelja i da će dobiti podršku paragvajskih i američkih stručnjaka.

Kolumbijski predsjednik Ivan Duque 'osudio je' ubojstvo na Twitteru i rekao da je svom paragvajskom kolegi Mariju Abdu Benitezu izrazio sućut i obećao 'suradnju u pronalaženju odgovornih'.

Paragvajska državna tužiteljica Sandra Quinonez rekla je da je Pecci dobio 'važne presude' u 11-godišnjoj borbi protiv prekograničnog kriminala i narkokartela.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a