Obavijesti

News

Komentari 136

Pas skočio za slijepim gazdom na šine, vlak prešao preko njih

Pas skočio za slijepim gazdom na šine, vlak prešao preko njih
9

Cecil Williams (61) izgubio je svijest i pao na tračnice. Njegov crni labrador Orlando skočio je za njim. Lajao je i pokušavao ga trgnuti, ali nije uspio. Ostali su na pruzi

VIDEO

Crni labrador hrabro je skočio na tračnice nakon što je njegov slijepi gazda izgubio svijest i pao ispred nadolazečeg vlaka u New Yorku u utorak. Cecil Williams (61) i Orlando oboje su prošli bez težih ozljeda iako je vlak prešao preko njih. 

Williamsu je pozlilo na putu za zubara, piše Huffington Post.

- Pokušao me zadržati - rekao je Williams iz bolničkog kreveta. Svjedoci su ispričali kako je Orlando počeo panično lajati i pokušao spriječiti Williamsa da padne s platforme na Manhattanu. Čak je skočio za njim i pokušao ga trgnuti iako je vlak jurio prema njima. 

- Ljubio ga je i pokušavao natjerati da se makne - rekao je očevidac Matthew Martin. Prolaznici su pozvali pomoć i strojovođa je počeo usporavati dok su Williams i Orlando bili između tračnica. Ipak, nije se uspio zaustaviti. Williams je počeo dolaziti k sebi i čuo je da mu netko govori da ostane miran. Došli su spasioci i stavili ga na nosila. Provjerili su i da Orlando nije teže ozlijeđen. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Osjećam se divno! Osjećam da Bog sprema nešto veliko za mene. S razlogom me nije sada uzeo. Ovdje sam s razlogom - rekao je. Još ne zna zašto je izgubio svijest, ali je na inzulinu i drugim lijekovima. Dok leži u bolnici, Orlando je cijelo vrijeme uz njega.

- Svaki dan spašava mi život - rekao je Williams koji je oslijepio 1995. godine. Orlando će u siječnju napuniti 11 godina. Mora u mirovinu. Socijalno osiguranje pokrit će mu troškove za novog psa, ali mu neće plaćati za psa koji ne radi. Williams se bojao kako će ga morati udomiti.

- Da imam novca, definitivno bih ga zadržao - rekao je sa suzama u očima. Ipak, čuvši tužnu priču, javio se anonimni donor koji će pomoći Williamsu da zadrži prijatelja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!