News

Komentari 160

Pas čuva tijelo kujice tjedan dana i čeka da se ona probudi

Pas čuva tijelo kujice tjedan dana i čeka da se ona probudi

Kujicu je prije tjedan dana udario automobil na cesti, a njen prijatelj je zubima njeno tijelo odvukao na livadu kod ceste. Mještani obližnjeg sela žele mu pomoći

Automobil je prije tjedan dana blizu ruskog Perma udario kujicu na cesti, a njen prijatelj od onda leži kraj njenog tijela, nadajući se kako će se probuditi. Građani obližnjeg sela ispričali su za tamošnje medije kako se pas nije pomaknuo od tijela kujice već punih sedam dana, javlja Life.ru.

Ističu kako je tijelo svoje družice s ceste zubima odvukao na livadu sa strane te "pazi" na nju cijelo vrijeme. 

- Cijelo vrijeme se mazi s tijelom svoje uginule prijateljice i čini se kao da ju hoće zagrliti. Rijeko tko se može suzdržati, a da ne zaplače kada vidi koliko ljubavi taj pas daje svojoj prijateljici. Sjedi kraj nje cijelo vrijeme, a jedno vrijeme je konstantno cvilio - ispričala je Ljudmila Laish, koja živi u obližnjem selu. Djeca svakog dana dolaze do tužnog psa te mu donose hranu, a vučjak jede jako malo. 

Laish je istaknula kako su već pozvali veterinare te žele zakopati kujicu, ali ne žele odvojiti psa od njegove prijateljice. Mnogi žele spasiti psa, ali još nisu odlučili kada će pokopati kujicu.

Najčitaniji članci