Obavijesti

News

Komentari 29

Pavičić Vukičević: Građani će znati tko je 'zasukao rukave'

Pavičić Vukičević: Građani će znati tko je 'zasukao rukave'

Kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Jelena Pavičić Vukičević istaknula je kako smo svi na neki način samo zaposlenici sugrađana i kada govorimo o projektu rotoru ili o mnogim drugim projektima

VIDEO

Kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Jelena Pavičić Vukičević (Stranka rada i solidarnosti) izjavila je u nedjelju kako je sigurna da će građanke i građani Zagreba na skorim izborima znati "tko je zasukao rukave, a tko se kiti tuđim perjem".

Pavičić Vukičević u vrtovima na Savici pozdravila je u nedjelju Seniore 365 Gradske organizacije Stranke rada i solidarnosti te im čestitala Majčin dan.

Zagrepčankama i Zagrepčanima čestitala je i Dan Europe rekavši kako danas svi zaista s ponosom dijelimo osjećaje onih s kojima smo dio velike europske obitelji.

Građani će prepoznati tko je radio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Novo istraživanje: Tomašević i dalje pada, a Pavičić Vukičević sve sigurnija na drugom mjestu
Novo istraživanje: Tomašević i dalje pada, a Pavičić Vukičević sve sigurnija na drugom mjestu

Komentirala je i novinarsku primjedbu da kandidat za zagrebačkoga gradonačelnika Davor Filipović (HDZ) ni jednom riječju nije spomenuo Stranku rada i solidarnosti i ono što je ta stanka učinila za Zagreb.

"Sigurna sam kako će građani Zagreba itekako razlučiti tko se 'kiti tuđim perjem', a tko je 'zasukao rukave', pa i tijekom proteklih 20 godina, a intenzivno u proteklih sedam godina radio na europskim projektima", ustvrdila je Pavičić Vukičević

Istaknula je kako smo svi na neki način samo zaposlenici sugrađana i kada govorimo o projektu rotoru ili o mnogim drugim projektima.

"Tako je, primjerice, u kulturi više od 500 milijuna kuna, za Centar za gospodarenje otpada čeka čeka nas više od dvije i pol milijarde kuna za izgradnju svih objekata koji će očuvati naš okoliš", rekla je Pavičić Vukičević.

Podsjetila je kako je natječaje za sva ta novčana sredstva raspisivala gradska uprava i za njih povlačila novac, te osigurala da se u perspektivi doista mogu povući velika europska novčana sredstva kako bi se svi ti projekti i realizirali.

Jelena Pavičić Vukičević objavila svoju imovinsku karticu: Suprug joj ima plaću 43.700 kuna
Jelena Pavičić Vukičević objavila svoju imovinsku karticu: Suprug joj ima plaću 43.700 kuna

Istaknula je kako nas očekuje i refundacija europskih novčanih sredstava zbog obnove vrtića i škola za za što će se povući milijarda i 180 milijuna kuna za sanaciju 175 objekata stradalih u potresu.

Dodala je kako će se u perspektivi povući novac i za sve ono što je napravljeno na komunalnoj infrastrukturi kada je obnavljana nakon potresa.

"Mislim da je našim sugrađanima bitno da je ta prometna i komunalna infrastruktura u funkciji i da život u Zagrebu, unatoč velikom potresu nije stao", izjavila je.

Ustvrdila je kako oni koji upravljaju gradom trebaju raditi i to je njihova uloga, a ne "busati se u prsa", te ponovila kako će građani Zagreba itekako prepoznati tko je bio u toj zoni odgovornosti i tko je najviše napravio.

Istaknula je kako je danas i Majčin dan, blagdan koji slavi sve majke i majčinstvo.

Za nju je susret bio i prigoda da pozove građane Zagreba da se danas prisjete svojih majki i da nekim malim znakom pažnje - cvijetom, dobrim djelom i pozivom, ispijenom kavom - daju važnost majci koja ih je rodila ili koja ih je odgojila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a