News

Komentari 175

Jelena Pavičić Vukičević ide u utrku za Zagreb: Milan Bandić bio je fantastičan trener

Jelena Pavičić Vukičević ide u utrku za Zagreb: Milan Bandić bio je fantastičan  trener

Od srca moram zahvaliti velikom broju članova koji su istaknuli moju kandidaturu i ponukali me da prihvatim kandidaturu i izađem na izbore kao kandidatkinja za gradonačelnicu, rekla je

Ivica Lovrić objavio je kako je kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Zagreba, Jelena Pavičić Vukičević, dosadašnja v.d. gradonačelnika. 

- Prihvatila sam kandidaturu. Od srca moram zahvaliti velikom broju članova koji su istaknuli moju kandidaturu i ponukali me da prihvatim kandidaturu i izađem na izbore kao kandidatkinja za gradonačelnicu. Hvala i našim sugrađanima - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Pavičić Vukičević rekla je da, iako je nakon smrti Milana Bandića rekla da se neće kandidirati, odlučila se ipak na taj potez nakon što je primila brojne poruke podrške. 

- Znam da ću i ovu stranku povesti od izborne pobjede - rekla je. Poručila je kako građanima jamči tri stvari, prva je nastavak realizacije svih radničkih prava, otvaranje novih tehnologija i radnih mjesta. Druga okosnica bit će urbana obnova Zagreba, a treća je, poručila je, "istinsko uključivanje građana u donošenje svih odluka". 

- Nema niti jednog premalog ili prevelikog projekta u koji neću uključiti građane da kažu što misle - rekla je. 

- Milan Bandić bio je fantastičan trener. Sada je došlo vrijeme za novu trenericu - kazala je Pavičić Vukičević.

Najčitaniji članci