Obavijesti

News

Komentari 233

Kalinić nasrnuo na muškarca, Hitna pomoć je odvezla ženu

Kalinić nasrnuo na muškarca, Hitna pomoć je odvezla  ženu
24

Na okupljanju kod OŠ Vukomerec netko od prisutnih navodno je pljunuo na gradonačelnika Bandića. Skočio je pročelnik Kalinić koji je odgurnuo muškarca, a situacija je skoro i eskalirala

VIDEO

>>> Posljednja informacija

19.44 Neslužbeno saznajemo da je dvoje ljudi izdvojeno iz mase tijekom sukoba s Kalinićem kako nasilje ne bi eskaliralo. 

18.50 Nakon odlaska policije i Hitne pomoći razišli su se i okupljeni stanovnici Vukomerca. 

18.44 Djelatnici Hitne pomoći iz kuće su izveli jednu ženu te ju kolima odvezli. Ubrzo je otišao i policijski kombi koji je bio parkiran ispred kuće. Građani stoje s druge strane ceste, u školskom dvorištu, i sve promatraju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

18.32 Pred kućom u Vukomercu pred kojom se u srijedu odigrala pucnjava, odmah preko puta škole, i dalje stoje građani. Navodno je iz kuće na njih vikala polugola žena, a prije desetak minuta u kuću je ušao tim Hitne pomoći. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:05

POGLEDAJTE VIDEO

18.21 Druženje roditelja s djecom pred OŠ Vukomerec se nastavilo, a gradonačelnik Bandić je napustio kvart. Ovog puta nitko mu nije gađao automobil. 

17.30 Gradonačelnik se uz taktove dječjih pjesama pred školom fotografirao s djecom, ali i odraslima. Među okupljenima, koji se mogu okrijepiti voćem i sokovima, šetaju interventni policajci. 

U jednom trenutku Pavle Kalinić je nasrnuo na muškarca vičući da je pljunuo na gradonačelnika. Nastala je gužva, padale su optužbe i teške riječi, no pročelnik gradskog Ureda za upravljanje hitnim situacijama se udaljio, a nekoliko interventnih policajaca odvelo je jednog muškarca koji je upućivao prijetnje. 

POGLEDAJTE VIDEO

17.20 Pripadnici interventne policije nešto iza 17 sati u petak pojavili su se u Porečkoj ulici u Vukomercu gdje je ubrzo sa suradnicima stigao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 

U četvrtak mu gađali auto

Podsjetimo, gradonačelnik je i u četvrtak bio u Vukomercu gdje se u tamošnoj osnovnoj školi sastao s predstavnicima policije, škole i roditeljima. 

Po izlasku sa sastanka rekao je kako će i u petak doći ovdje te da Grad neće iseliti ljude koji su povezani s pucnjavom u srijedu koja se odigrala u blizini škole kada je oko 19 sati oštećeno sedam automobila i jedna kuća. Dok je iz Vukomerca odlazio u crnom Audiju na automobil su padala jaja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 233
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1