News

Komentari 4

PBZ upozorava klijente: 'Ove mailove nipošto ne otvarajte'

PBZ upozorava klijente: 'Ove mailove nipošto ne otvarajte'

Klijentima na mail dolaze lažne poruke od pošiljatelja „Privredna banka Zagreb support@hrvatska-services.com", a unutar maila je poveznica koja nije povezana s bankom. PBZ moli građane da takav mail obrišu

Privredna banka Zagreb je na svojim društvenim mrežama objavila priopćenje u kojem upozorava klijente na lažne e-mail poruke. 

- Skrećemo pozornost da se pojavila nekolicina slučajeva lažnih e-mail poruka koje na prvi pogled izgledaju kao da ih je poslala Privredna banka Zagreb d.d.. Lažne poruke dolaze od pošiljatelja „Privredna banka Zagreb ", za subject/predmet/naziv imaju: „Važna obavijest: Vaša PBZ Business sesija je potekla“, a sadrže poveznicu unutar maila koja vodi na stranicu koja NIJE povezana sa Privrednom bankom Zagreb - naglasili su iz PBZ-a. 

Iz banke mole građane da ni u kojem slučaju ne otvaraju poveznicu koja se nalazi u toj poruci te da mail obrišu. 

- Dodatno, napominjemo da klijenti ni u kojem slučaju ne upisuju svoje osobne te ostale osjetljive podatke (podaci o broju kartice, CVV i sl.) u polja za upis na stranicama do kojih su došli putem poveznica iz sumnjivih mailova - stoji u priopćenju.

Najčitaniji članci