News

Komentari 44

Pedijatrica tražila novu stolicu, poslali joj poderanu: 'Simbol je to nefunkcioniranja sustava'

Pedijatrica tražila novu stolicu, poslali joj poderanu: 'Simbol je to nefunkcioniranja sustava'

Cijelo ljeto u vrijeme pojačanog pritiska zbog sezone i turista jedna pedijatrica iz Makarske pokriva par tisuća djece...

Makarska pedijatrica doktorica Nevena Čović upozorila je upravu Doma zdravlja da joj je pukao kotačić na stolici i da nema na čemu sjediti. Dobila je ''novu'' fotelju koja izgleda kao da ju je netko pokupio s otpada. Stolica je poderana, puna rupa i rasklimana.

- I onda priča da nema pedijatra, nema kadra, nema laboratorija, nema rendgena, pa obična stolica se nije mogla dostaviti u Makarsku - rekla je ogorčena liječnica za Makarsku Danas.

Doktorica Čović trenutno radi sama kao pedijatrica jer joj nisu našli zamjenu. Niti kolegici dr.Zlati Husović Đedović koja je trenutno na godišnjem odmoru, niti dr. Čović koja je bila 4 tjedna na bolovanju.

Cijelo ljeto u vrijeme pojačanog pritiska zbog sezone i turista jedna pedijatrica pokriva par tisuća djece.

Nakon objave na društvenim mrežama dr. Čović javila se arhitektica Sanda Lončar Lukić s namjerom da donira dvije uredske fotelje.

Doktoricu Čović i sami smo kontaktirali za komentar, ali je rekla kako je priča sa stolicom za nju završena i kako je stolica zapravo samo simbol ne funkcioniranja zdravstvenog sustava.