Obavijesti

News

Komentari 35

Pedofil pregazio djevojčicu i onda je ozlijeđenu silovao

Pedofil pregazio djevojčicu i onda je ozlijeđenu silovao
3

STRAVA: Björn P. (30) vidio je djevojčicu (13) na biciklu i namjerno je udario automobilom. Teško ozlijeđenu silovao ju je u autu na parkiralištu...

VIDEO

Björn P. (30), otac petero sinova, vozio je na uskršnji ponedjeljak kroz mali njemački gradiće Hille. Slučajno je prošao kraj djevojčice (13) na biciklu. Ona je bila u posjetu prijateljici i vozila je oko 20 sati kući. Björn je namjerno autom udario djevojčicu. Bacio ju je pet metara preko polja. Ostala je ležati sa slomljenom vilicom i teškim potresom mozga.
- Počinitelj je krvareću djevojčicu odvukao u auto i odvezao se na osamljeni parking. Tamo je silovao dijete - kaže policijski inspektor Werner Wojahn. Policija je brzo počela tražiti djevojčicu. Björn ju je pustio i djevojčica je teško ozlijeđena došla do kuće.
- Našli smo oštećeni bicikl i cipele djevojčice kraj ceste. Prvo smo mislili da je riječ o sudaru i da je vozač pobjegao - kaže Wojahn. Djevojčica je zaboravila što se dogodilo, ali je anonimni svjedok policiji dojavio što se dogodilo. Policija je pronašla oštećeni automobil, a u prtljažniku grudnjak djevojčice. Ispitali su Björna i priznao je.
- Već dulje sam žudio za mladom djevojčicom - rekao je policiji. Prijeti mu do 15 godina zatvora. Djevojčica je još u bolnici. Još se ne sjeća zločina zbog teške ozljede glave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.