Obavijesti

News

Komentari 2

'Pedofilka iz vrtića' ipak izlazi na slobodu, nakon deset godina

'Pedofilka iz vrtića' ipak izlazi na slobodu, nakon deset godina
2

Vanessa George koja je u zatvoru od 2009. na slobodu će biti puštena krajem mjeseca. Zlostavljala je djecu u vrtiću u kojem je radila. To je i snimala, te snimke distribuirala..

'Teta iz pakla' Vanessa George u zatvoru je skoro 10 godina, a sada je stigla i službena odluka da će na slobodu izaći krajem ovog mjeseca.

Bivša medicinska sestra (49) iz Velike Britanije dobila je kaznu na neodređeno vrijeme, s tim da minimum kazne bude sedam godina, a nakon što su iscrpljeni napori sa svih strana (njezinih žrtava, lokalnih vlasti), ipak su je odlučili pustiti iz zatvora.

'Pedofilka iz vrtića' dobila je sedam godina zatvora
'Pedofilka iz vrtića' dobila je sedam godina zatvora

Još je krajem 2016. godine dobila pravo aplicirati za puštanje, ali molba joj je tada odbijena.

Monstruoznu pedofilku Britanku iz Plymoutha osudili su u prosincu 2009. godine zbog pedofilije na zatvorsku kaznu. Vanessa je radila kako teta u vrtiću gdje je zlostavljala djecu. To je i snimala te fotografije razmjenjivala.  

George je snimila stotine fotografija i video zapisa te ih putem mobitela i e-maila slala Colinu Blanchardu i samohranoj majci, bivšoj prostitutki Angeli Allen.

Oboje je upoznala preko Facebooka, a Blancharda je prvi puta i vidjela tek u sudnici. Navodno ga je htjela zadiviti i osvojiti šaljući mu pedofilske sadržaje.

Inače, bila je u braku i imala dvoje djece, a na na sudu je priznala krivnju za sedam seksualnih napada na djecu te još šest točaka optužnice vezane uz fotografiranje zlostavljanja djece i distribuciju šokantnih fotografija.  Djecu, koja nisu bila starija od četiri godine, snimala je mobitelom od rujna 2008. do lipnja 2009. godine.

Njezina je obitelj o dvostrukom životu doznala nakon njezinog uhićenja.

Pokretanje videa ...