Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pernara opet izbacili, on urlao: Svjedoci umiru, a HDZ krade!

Po ustaljenom obrascu, Ivan Pernar je stigao u majici "HDZ lopovi" te bez da mu je predsjedavajući dao pravo na riječ počeo iznositi svoje stavove...

Zagreb: Sjednica Sabora prekinuta nakon nekoliko minuta, Pernar opet iznešen iz sabornice
Foto: Robert Anic/PIXSELL
218 komentara

Ivan Pernar, poznat po tome da je češće na rukama saborske straže, nego u saborskim klupama, pitao je zašto sudski procesi u Hrvatskoj traju toliko dugo da i svjedoci umiru.

Smrću Nevenke Jurak umro je glavni svjedok na suđenju protiv HDZ-a. Budući da je suđenje trajalo godinama i da nikad nije okončano, moguće je da se sada HDZ izvuče i da bude oslobođen, odnosno da ne mora vratit 24 milijuna kuna. Kako bi ukazao na sporost i nakaradnost našeg pravosuđa nisam vidio drugog načina za ukazivanje na problem pa su me opet morali iznijeti.

Posted by Ivan Pernar on Wednesday, 6 November 2019

- Žao mi je što koristite isti model samopromocije, šaljete jako ružnu poruku - odgovorio mu je predsjedavajući Milijan Brkić (HDZ) pa zamolio djelatnike saborske straže da mu pokažu "izlazna vrata iz plenarne dvorane".

Do klupa je stigla saborska straža.

- HDZ je pokrao 24 milijuna kuna preko Fimi medije, smrću Nevenke Jurak umro je glavni svjedok u tom suđenju. Vrlo je vjerojatno da HDZ nikad neće biti osuđen za to. Zadržat će novac koji su ukrali - vikao je Pernar dok su ga iznosili iz sabornice.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message