Obavijesti

News

Komentari 119

Tuga: Tri dana nakon nesreće i majka je otišla svom anđelu...

Tuga: Tri dana nakon nesreće i majka je otišla svom anđelu...
1

Dječak je u nesreći kraj Zeline poginuo, njegova sestra (14) se oporavlja, a mama (38) i tata (44) bili su u komi. Obitelj nam je potvrdila kako je majka preminula u utorak navečer

VIDEO

Prošle nedjelje roditelji s dvoje djece vraćali su se iz svatova. Sletjeli su autom u odvodni kanal u mjestu Hrastje kraj Svetog Ivana Zeline. Preminuo je dječak koji je uskoro trebao krenuti u sedmi razred, a mama, tata i djevojčica bili su teško ozlijeđeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

Curica (14) se oporavlja i pri svijesti je, no nakon brata ostala je i bez majke. Obitelj nam je potvrdila kako je majka preminula u utorak navečer. Bila je u komi nakon nesreće, a u komi je i tata koji je vozio automobil tog nesretnog jutra.

Vraćali se iz svatova: Poginuo je sin, a roditelji su još u komi
Vraćali se iz svatova: Poginuo je sin, a roditelji su još u komi

'Muškarac je zazivao ženino ime'

Podsjećamo, teška prometna nesreća bila je u nedjelju blizu Svetog Ivana Zeline. Otac obitelji vozio je svoju ženu i dvoje djece u Golfu četvorci koji je imao oko mjesec dana, rekli su nam susjedi.

- To je bio tako snažan tresak da me odmah probudio iz sna. Bilo je nešto iza 5 sati kad sam izletio van i ugledao auto koji se zabio u betonski most. Iznutra se nije čulo ništa. Grobna tišina - ispričao nam je stanovnik Hrastja.

- Kako su udarili, probudio sam se i otvorio prozor. Bili su zabijeni u mostić direktno ispod mog prozora. Vozač je pokušavao otvoriti vrata no nije mogao. Odmah sam zvao pomoć - rekao nam je Darko Heged, koji je među prvima išao pomoći.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:34

- Muškarac je bio pri svijesti i samo je zazivao ženino ime - prepričao je mještanin. 

Da bi liječnik došao do njih, vatrogasci DVD-a Sveti Ivan Zelina morali su, skinuti prozore, razrezati vrata i krov Volkswagen Golfa.

- Ova naša cesta kroz Hrastje, koja vodi od Zagreba prema Varaždinu, vam je prava crna točka u Hrvatskoj. Na dionici gdje su poginuli ovi ljudi ograničenje brzine je 80 kilometara na sat, a vjerujte mi rijetko tko to poštuje. Pa i sad kad su oni stradali kraj nas su projurili auto i motocikl i nisu se osvrtali - zgrožen je Heged.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a