Obavijesti

News

Komentari 29

Pet prometnih nesreća, jedan poginuli, osmero ozlijeđenih

Pet prometnih nesreća, jedan poginuli, osmero ozlijeđenih
8

Od posljedica prometne nesreće kod Rakovice umro je vozač (90). U Svetom Roku je bio lančani sudar. U teškoj nesreći u Eminovcima je ozlijeđeno četvero ljudi...

VIDEO

Dva automobila sudarila su se u subotu ujutro u Drežnik Gradu kod Rakovice. Od ozljeda je popodne u karlovačkoj bolnici umro vozač (90) iz Zagreba. Do sudara je došlo oko 8.40 sati, kada je u prometnu traku kojom je vozio Zagrepčanin prešla 52-godišnja vozačica iz Drežnik Grada. 

Policijskim očevidom je utvrđeno da je nesreću izazvala vozačica koja nije prilagodila brzinu stanju i uvjetima na cesti. 

Lančani sudar u Svetom Roku

U subotu je bila i prometna nesreća u tunelu Sveti Rok na autocesti A1. U lančanom sudaru nitko nije ozlijeđen, a promet je normaliziran za pola sata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sudar u Eminovcima

Na glavnoj cesti u Eminovcima kod Požege sudarili su se u subotu oko 17 sati Seat i Volkswagen požeških registracija. Teško su ozlijeđena oba vozača te dvoje putnika. Vozila Hitne pomoći ozlijeđene su odvezla u požešku bolnicu. Svjedoci tvrde da je uzrok nesreće neprilagođena brzina jednog od vozila. 

- Taj zavoj je crna točka. Svake godine bude barem dva, tri slijetanja ili sudara - rekla je susjeda. Policija će očevidom utvrditi točan uzrok nesreće. 

Sudar na ulazu u Dubrovnik

Na ulazu u Dubrovnik kraj mjesta Lozica u subotu oko 15.30 sudarila su se dva auta. Jedan je završio na krovu. U njemu su bili žena i muškarac iz Škotske. Teško su ozlijeđeni, rekli su u dubrovačkoj policiji. Prevezli su ih u Opću bolnicu Dubrovnik gdje su ih zadržali na liječenju. Promet se zbog nesreće i očevida na D8 satima odvijao otežano i regulirala ga je policija.

- Na ulazu tj. izlazu iz Dubrovnika stvarale su kilometarske kolone. Automobil u kojem su bili je rent-a-carov - kazala je čitateljica koja je snimila fotografije.

Dvoje teško ozlijeđenih kod Rovinja

Dvije osobe su teže ozlijeđene u prometnoj nesreći na cesti kraj Rovinja oko 15.30 sati, priopćila je u subotu PU istarska. U sudaru su sudjelovali motocikl i kombi. Teže ozljede u nesreći zadobili su vozač i putnik na motociklu. Prebačeni su u Opću bolnicu Pula. Cesta između Sošića i Kurila je bila zatvorena zbog očevida.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a