News

Komentari 42

Petrina: 'Sutkinja Maja Šupe misli da sam joj ja bankomat'

Petrina: 'Sutkinja Maja Šupe misli da sam joj ja bankomat'

Sutkinja šibenskog Županijskog suda Maje Šupe zbog uvreda i kleveta na društvenim mrežama i sa saborske govornice traži 150.000 kuna odštete od načelnika Općine Primošten Stipe Petrine

Sutkinja šibenskog Županijskog suda Maje Šupe zbog uvreda i kleveta na društvenim mrežama i sa saborske govornice traži 150.000 kuna odštete od načelnika Općine Primošten Stipe Petrine. Pripremno ročište je na zadarskom Općinskom sudu odgođeno do 18. Siječnja. Maja Šupe u četvrtak ujutro nije se pojavila u Zadru, ali jest Stipe Petrina.

- Maja Šupe misli da sam joj ja bankomat. Tužila me za tri objave na profilima za koje tvrdi da su moji, a još u prvoj tužbi od mene je tražila 50.000 kuna. Sutkinja Šupe, i to ćemo dokazati, falsificira, intervenira te neistinito unosi u službene sudske zapisnike po svojem nahođenju. Za to postoji bezbroj dokaza", kaže Petrina.

Petrina je na sud došao u pratnji članova Udruge Veronika Vere za zaštitu žrtava pravosuđa. Drago Raspudić, predsjednik ove udruge, kazao je novinarima kako odgovorno tvrdi da u hrvatskom pravosuđu postoje udružene zločinačko-lopovske sudske bande.

Maju Šupe, poznatu po oslobađajućoj presudi Tomislava Horvatinčića, zastupa odvjetnica Nada Mikulandra. Kaže da njezina stranka ostaje kod tužbenog zahtjeva i da u dopuni kaznene prijave predaje audio i video snimke Petrininog izlaganja o njoj u Saboru. Predložila je i da se u obzir uzme kaznena prijava protiv Stipe Petrine koju je Šupe podnijela zbog krađe i nedopuštene uporabe osobnih podataka te da se pregleda liječnička dokumentacija njezine stranke i provede vještačenje.

Najčitaniji članci