News

Komentari 76

Petrina zbog Maje Šupe doveo autobus prosvjednika u Zadar

Petrina zbog Maje Šupe doveo autobus prosvjednika u Zadar

Načelnik Općine Primošten došao je na zadarski Županijski sud na još jedno pripremno ročište. Sutkinja Maje Šupe zbog uvreda i kleveta na društvenim mrežama i u Saboru od njega traži 150.000 kuna odštete

Maja Šupe u četvrtak ujutro nije se pojavila u Zadru, ali jest Stipe Petrina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za raniji slučaj na sudu u Splitu Petrina je Maji Šupe isplatio 50.000 kuna. Petrina tvrdi da se zbog Maje Šupe teško razbolio. 
- Sve to rezultiralo je mojom teškom srčanom bolešću koja traje i dan danas - objasnio je.

U Zadar nije stigao sam. Cijeli autobus njegovih pratitelja došao je pred sud u Zadru. Razvili su svoje transparente, a primoštenskom načelniku potporu su dali i predstavnici političke stranke Slobodna Hrvatska i Inicijative Antikorupcija.hr.
- Ja očekujem samo da suđenje bude korektno i pošteno, i ništa drugo. Da se sudi na temelju Ustava i zakona, činjeničnog stanja i dokaza. Ne mogu oni suditi po savjesti jer se zna što je savjest, a što su dokazi - objasnio je Petrina.

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Na ročištu je sutkinja Sonja Miljak odobrila vještačenje facebook profila, ali ne i financijskog računa sutkinje Šupe.
Inače, slučaj Tomislava Horvatinčića, u kojem je konačnu odluku o puštanju na slobodu donijela upravo Maja Šupe, po drugi put dolazi na reviziju upravo u Zadar. Zadarski županijski sud ovaj je predmet zaprimio 11. siječnja. Slijedi proučavanje slučaja i odluka na sjednici sudskog vijeća.


- Bit će pozvani okrivljenik i njegovi branitelji te državno odvjetništvo i nakon toga ćemo donijeti odluku što će s predmetom biti dalje - kaže Hrvoje Visković, glasnogovornik zadarskog suda u Zadru.
Zadarski Županijski sud je prvi put izabran nasumično tada je ukinuo presudu. Zato se predmet i drugi put vraća istom sudskom vijeću. 

Najčitaniji članci