Obavijesti

News

Komentari 1000

Petrov ih je prekrižio: Završeni su pregovori s Hrvatska raste!

Petrov ih je prekrižio:  Završeni su pregovori s Hrvatska raste!
7

Ja jednostavno ne mogu vjerovati da kada razgovarate s jednom stranom i kada izgleda sve tako dobro da možete očekivati ovako nešto, rekao je Božo Petrov

VIDEO

Prekinuli pregovore s Hrvatska raste

Otkrio se razlog zbog čega je Božo Petrov bio vidno uzrujan na konzultacijama na Pantovčaku. Ispred središnjice Mosta poručio je novinarima da su pregovori s koalicijom Hrvatska raste završeni iz razloga što su SDP-ovci navodno vrbovali članove Mosta.

- Od ovog trenutka prekinuti su pregovori s koalicijom Hrvatska raste. Od sinoć dobivamo informacije da SDP unatoč tome što pregovara s nama i stvari idu dobro, paralelno naziva naše zastupnike i traži od njih potporu Zoranu Milanoviću kao mandataru - to je nedopustivo - izjavio je Petrov nakon hitne sjednice Nacionalnog vijeća Mosta u Smičiklasovoj.

- Mi smo zanemarili i njihove pozive našim saborskim zastupnicima svih ovih pet tjedana, smatrali smo da možemo nastaviti s njima razgovore pa makar su nas  nazivali i fašistima, makar je gospodin Podolnjak dobio onako lijepi marketing. Zanemarili smo sve osude s jedne i druge strane, rekli smo ok, bit ćemo dosljedni.Tko potpiše, mi s njim možemo računati na suradnju, ali ovo je stvarno bilo previše i to nećemo više trpjeti - kazao je Petrov.

- Ne mogu vjerovati ovo što se sada dogodilo, da se u zadnjih 48 sati SDP tako ponaša. Jednostavno ne mogu vjerovati da kada razgovarate s jednom stranom i kada izgleda sve dobro da možete očekivati ovako nešto. Što će biti nakon ovoga to će se znati nakon Nacionalnog vijeća Mosta - poručio je Petrov. Nije htio odgovoriti hoće li se Most sada vratiti pregovorima s Domoljubnom koalicijom.

Podsjetimo, Petrov se s Pantovčaka žurno uputio u središnjicu Mosta gdje bi se trebao sasati s predstavnicima koalicije Hrvatska raste. Vidno uzrujan na pitanje novinara što se dogodilo kod predsjednice odgovorio: 'Ništa. Dogodilo se prije! Imam sada hitan sastanak, žurim, vidimo se poslije!' Na pitanje je li Most i dalje jedinstven nije želio odgovoriti.

Oglasili se i na Facebooku

Most je na svojoj Facebook strani objavio kako prekida pregovore s koalicijom Hrvatska raste jer dok su pregovarali s njima, vodstvo te koalicije je zadnjih 48 sati pokušalo vrbovati zastupnike Mosta i na taj način razbiti Most.

"Radi reformske i tripartitne vlade prelazili smo preko prvotnih pokušaja trgovanja, vrijedjanja nasih zastupnika i njihovih prezimena, prelazili smo i preko optužbi da smo fašisti, preko uvreda na račun našeg glasnogovornika, preko sustavnih pokušaja manipulacije. Mjesec dana slušamo uvrede na naš račun i gledamo medijsko razapinjanje. Ne glumimo žrtve, nego stoički podnosimo optužbe na naš račun zbog razvoja situacije unatoč činjenici da smo situaciju u odnosu na prethodnih 20 godina - promijenili. Traže nas svi da budemo jasni i zauzmemo stav? Zauzimamo ga. Prekidamo pregovore s Koalicija Hrvatska raste jer je istovremeno dok je pregovaralo s nama, vodstvo te iste koalicije i zadnjih 48 sati pokusavalo ponovno vrbovat naše pojedinačne zastupnike i na taj nacin razbiti MOST nezavisnih lista. Imamo odgovornost spram društva ovo okončati, ‪#‎BašZato‬ jer nismo u politici zbog pozicija. Naš cilj je isti - promjene. Apsolutno je jasno da je vodstvo SDP Hrvatske ušlo u pregovore s nama s figom u džepu i s ciljem rušenja Vlada Republike Hrvatske Mi u takvog partnera nemamo i ne možemo imati povjerenja".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1000
VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.