Obavijesti

News

Komentari 398

Petrov: Ministar Crnoja mora sam odlučiti hoće li odstupiti

Petrov: Ministar Crnoja mora sam odlučiti hoće li odstupiti
1

Čelnik Mosta Božo Petrov komentirao je aferu u kojoj se našao ministar branitelja koji ima dvije adrese, kao i navode da je bio u Remetincu zbog nasilnog ponašanja

VIDEO

Čelnik Mosta Božo Petrov u intervjuu za Media servis komentirao je aferu u kojoj se našao ministar branitelja Mijo Crnoja. On je u svom životopisu napisao da živi u Samoboru gdje ima baraku veličine desetak kvadrata. No Crnoja zapravo s obitelji već godinama živi u Podsusedu. Prireza u Samoboru nema, dok je u Zagrebu 18 posto.

- To treba istražiti, slažem se, ali ne mogu u ovom trenutku dok nemam sve informacije ispred sebe osim onoga što sam pročitao u medijima. Mislim da ne bi bilo korektno o tome govoriti - kaže Petrov.

Petrov je komentirao i navode iz današnjeg Nacionala koji piše da je Crnoja bio pritvoren u Remetincu zbog nasilničkog ponašanja.

- Mislim da bi to prvenstveno trebalo zabrinuti gospodina Crnoju ako je to točno. Nisam služba da bih znao unaprijed sve informacije o osobama. Iskreno, nije mi drago ali ne mogu o nečemu govoriti unaprijed prije nego imam sve relevantne informacije - rekao je Petrov.

Na upit treba li Crnoja odstupiti ako se optužbe pokažu točnima Petrov odgovara:

- To je njegova odluka. Druga je stvar što bi bilo sa ljudima unutar Mosta - rekao je Petrov dodajući da će o svemu razgovarati sa šefom HDZ-a Tomislavom Karamarkom.

Neće doći do registra izdajnika

Petrov  je kazao i kako nikada neće doći do ostvarenja Crnojine ideje o registru izdajnika.

- Po nama nije dobro da se na ovakav način izlazi a priori s ovakvim izjavama što će se raditi, a da se nije usuglasilo. Registar izdajnika nije nešto što mijenja klimu na pozitivno i zbog toga, ako netko ima problema s nekim izdajnicima, zna se na koji način se to rješava, definitivno se ne rješava javnim medijskim linčom i provođenjem ikakvih registara izdajnika - kazao je Petrov za Media servis.

'Nikad se nisam slagao s linčom'

Potpredsjednik Vlade osvrnuo se i na jučerašnje primopredaje u ministarstvima, posebno onu u Ministarstvu branitelja kada su se mogle čuti ružne poruke upućene bivšem ministru branitelja Predragu Matiću ali i bivšoj ministrici socijalne politike Milanki Opačić.

- Ja se iskreno nikad nisam slagao s linčom i to meni jest problem. Stvari se mogu kulturno i diplomatski izvesti i mogu se poslati poruke da one ne budu ipak baš teške - rekao je Petrov.

'Nemam ništa protiv blagoslova, ali nisam za spektakle'

Kad je pak riječ o blagoslovu Ministarstva branitelja, Petrov kaže da ne vidi ništa loše u tome.

- Ali opet ću reći, postoji način na koji se to radi i ja ne vidim zašto od toga treba stvarati spektakl. Imate i blagoslov u svojim kućama svake godine pa ne zovete sa sobom medije - rekao je Petrov.

Ne vidi ništa loše ni da se blagoslove Banski dvori što je pak najavio premijer Tihomir Orešković. Vjeruje da za Oreškovića taj čin nešto osobno znači, a da mu nije cilj raditi spektakl.

- Ako budem tu, ako budem fizički prisutan, bit ću i na tom događaju - kaže Petrov.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 398
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa