Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
93 komentara

Petrov na skupu Mosta: Možete birati, borba ili tiho izumiranje!

Svatko od nas, svaki pojedinac, važan je za bolju budućnost Hrvatske i buduće generacije. Recite svima da nema odustajanja, da je njihova obitelj vrijedna borbe, da je ova zemlja borbe vrijedna, kazao je Petrov

Zagreb: Nacionalni skup Mosta nezavisnih lista
Foto: Borna Filic/PIXSELL
93 komentara

Stiže nam dan kad svatko od nas može odlučiti što će biti s našim obiteljima i našom Hrvatskom. Možete birati boriti se ili tiho umrijeti, jer lažna stabilnost i savršena lopovska ravnoteža znače tihu smrt, s bijelom zastavom i predajom, rekao je Božo Petrov na nacionalnom skupu Mosta održanom u City plazi u Zagrebu. 

Petrov vidi Hrvatsku u EU kao suverenu i jednakopravnu državu, a ne nečiju pokrajinu, kao zelenu i pravednu zemlju za sve. Na skupu kojemu je nazočilo gotovo tisuću ljudi održao je snažan motivacijski govor: 'Svatko od nas, svaki pojedinac, važan je za bolju budućnost Hrvatske i buduće generacije. Recite svima da nema odustajanja, da je njihova obitelj vrijedna borbe, da je ova zemlja borbe vrijedna...'

- Jedino borba protiv korupcije može vratiti moral, etičnost i čast u politici - zagrmio je potom Nikola Grmoja, koji misli kako je korupcija kod nas legalizirana i legitimirana kao uobičajeno ponašanje premda je riječ o devijaciji.

Ivana Ninčević Lesandrić i Ante Pranić založili su se za manji javni aparat, manje poreze i olakšavanje pozicije poslodavaca, na čijim je leđima teški teret javnog sektora. 

U intervjuu na N1 Petrov je rekao kako Most želi osvojiti dva mandata na EU izborima, ali nije rekao čija će se imena naći na listama, a nije bio precizniji ni kad je riječ o imenu predsjedničkog kandidata.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message