Obavijesti

News

Komentari 60

'Pevaljka' Dara Bubamara psovala hrvatsku policiju

'Pevaljka' Dara Bubamara psovala hrvatsku policiju
3

Prometni policajci iz Kutine u nedjelju su u 14 sati na autocesti Zagreb-Lipovac kraj Kutine uhitili srpsku turbo folk pjevačicu Daru Bubamaru (32)

VIDEO

Zbog prevelike brzine policajci su zaustavili automobil u kojem je D. Bubamaru vozio njezin prijatelj. Izmjerili su mu 201 km/h, odnosno 71 km/h više od dopuštenog. S obzirom na zakonsku toleranciju od 10 posto, kažnjiva prekoračena brzina bila je 51 km/h. Iznervirana hrvatskom policijom, Bubamara je izašla iz automobila i policajce počela vrijeđati. U PU sisačko-moslavačkoj rekli su da ne žele ponoviti vulgarne psovke kojima je srpska pjevačica "počastila" policajce. Sa psovkama, uvredama i omalovažavanjem nije željela prestati ni nakon upozorenja pa su je policajci uhitili i s lisicama na rukama priveli u postaju. S optužnim prijedlogom oko 18 sati po hitnom ju je postupku ispitao prekršajni sudac u Kutini. D. Bubamara je platila 100 eura kazne. Njezin je vozač zbog prekršaja platio 2000 kuna, a u idućih mjesec dana u Hrvatskoj više neće moći voziti automobil sa srpskom vozačkom dozvolom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature