News

Komentari 10

Pijan i Covid pozitivan vozio se Medulinom. Zaustavili su ga pa mu izmjerili 2,67 promila u krvi

Pijan i Covid pozitivan vozio se Medulinom. Zaustavili su ga pa mu izmjerili  2,67 promila u krvi

Zaražen covidom i sa 2.67 promila alkohola u krvi Medulinom je u nedjelju automobil vozio 37-godišnjak, a nakon što mu istekne samoizolacija, policija će uz prekršajni protiv njega pokrenuti i postupak

Iz istarske policije u ponedjeljak su priopćili da su oko 17,20 sati u Medulinu zaustavili "opel" pulskih registracija i 37-godišnjem vozaču alkotestom izmjerili 2.67 promila.

Osim toga, obavljenim provjerama utvrđeno je kako mu je zbog zaraze covidom-19 određena posebna mjera liječenja u kući do 21. studenoga.

Policija će protiv njega pokrenuti prekršajni postupak zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a nakon samoizolacije i liječenja slijedi mu i kazneni postupak zbog širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Inače, tijekom proteklog vikenda policija je u Istri zabilježila 13 prometnih nesreća, od čega šest s ozlijeđenim osobom i sedam s materijalnom štetom.

Kontrolirana su 587 vozača, iz prometa su zbog prekršaja isključeni 21 vozač i četiri vozila te je utvrđeno ukupno 165 prometnih prekršaja.

Najčitaniji članci