Obavijesti

News

Komentari 5

Pijan u Audiju jurio Umagom: Napao policajku i oštetio auto

U nedjelju 26.lipnja oko 2.50 sati ujutro umaški su policajci punih 25 minuta u potjeri pokušavali zaustaviti pijanog 47-godišnjaka s područja Buja

VIDEO

U nedjelju 26.lipnja oko 2.50 sati ujutro umaški su policajci punih 25 minuta u potjeri pokušavali zaustaviti pijanog 47-godišnjaka s područja Buja koji je prilikom "lude" vožnje napravio nekoliko prometnih prekršaja, udario u službeno vozilo i na kraju policijsku službenicu ščepao rukama za kosu i vrat.

Policija je, kako navodi Suzana Sokač iz PU Istarske, provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 47-godišnji hrvatski počinio kaznena djela prisila prema službenoj osobi, obijesna vožnja u cestovnom prometu i krivotvorenje isprave.

"Policijska ophodnja je u Ulici Joakima Rakovca u Umagu uočila automobil Audi 80, s prekrivenim registarskim oznakama te su se policijski službenici uputili za vozilom, pokušavajući ga zaustaviti. Vozač se nastavio kretati, pri čemu je počinio više prometnih prekršaja, ugrožavajući druge sudionike u prometu, a u nekoliko navrata pokušao je s ceste izgurati i službeno vozilo", kazala je policija.

U potjeri je 47-godišnjak Audijem udario u službeno vozilo i oštetio ga, a potom se zaustavio u naselju Markovac. Ni tu muškarac nije stao,već je nakon izlaska iz vozila nogom udario u vrata službenog vozila, onemogućivši izlazak policijskom službeniku, a potom je fizički napao policijsku službenicu, uhvativši ju rukama za kosu i vrat. Policija kaže i da joj je u naletu bijesa trgao i službenu majicu.

"Policijski službenici uspjeli su svladati muškarca te su nad njim primijenili sredstva prisile i priveli ga u policijsku postaju.Obavljenim alkotestiranjem, utvrđeno je da je 47-godišnjak bio pod utjecajem alkohola od 1.59 promila te da je upravljao automobilom, kojem je isteklo važenje prometne dozvole, s nepripadajućim registarskim oznakama", dodali su u policiji.

U događaju su lakše ozlijeđeni policijski službenik i policijska službenica, a osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 26. lipnja u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.