Obavijesti

News

Komentari 345

Pijan vozio: Skrivio je smrt dvojice, a i dalje divlja na cesti

Pijan vozio: Skrivio je smrt dvojice, a i dalje divlja na cesti
1

Automehaničar iz Petrinje je pijan za Božić vozio i skrivio smrt dva dječaka. Sad opet uživa u divljoj vožnji, snima to i objavljuje. Obitelj poginulog je zgrožena

VIDEO

Petrinja još nije preboljela smrt dječaka od 15 i 16 godina koji su poginuli u autu Marija Obradovića (18) koji se za Božić pijan zabio u stup, a već sad se grad zgraža jer Obradović, očito, i dalje uživa u divljoj vožnji.

Obradović je u petak na Facebooku objavio snimku na kojoj se vidi kako se vozi s trojicom prijatelja po autocesti, a jedan od njih se sa stražnjeg sjedišta auta pruža kroz prozor sve do vozača s vanjske strane auta i pruža ruke kao da je Superman. Svi se glasno smiju i dobro zabavljaju, a vozač čak diže palac u zrak kao znak odobravanja prijatelju koji leti kao superjunak. Obradović sve to s oduševljenjem snima te na kraju okreće kameru prema sebi i razvlači osmijeh. Obitelj jednog od poginulih dječaka, Nikše Lučića (15), zgrozila se zbog snimke.

- Sestra je počela plakati i nije mogla vjerovati da Obradović uživa u ponovnom divljanju na cesti, a nisu prošla ni tri mjeseca otkako smo pokopali brata. I danas sam mu na groblje odnijela 15 bijelih ruža za njegovih 15 godina. Bio je premlad da ode, obitelj se raspada od tuge - ogorčena je bila Ivana Radošević, sestra poginulog Nikše Lučića. Prisjeća se dana kad joj je najmlađi brat i mezimac u obitelji, od njih šestero, poginuo.

- Nikad nije ostajao dugo vani, ali je bio Božić pa su ga pustili da iza polnoćke ostane s društvom. Na nagovor je sjeo u Obradovićev auto, a potom i Mateo, te su poginuli nakon što je Obradović divljao cestom. Zabio se u stup. No njihovi životi očito nisu dovoljni da Obradović nešto nauči, pa opet uživa u divljoj vožnji, snima to i smije se - kaže Ivana. Policija je dobila dojavu o snimci i obišli su obitelj poginulog Nikše. U policiji su nam potvrdili da utvrđuju činjenično stanje o snimci, ali da protiv Obradovića ne mogu ništa pokrenuti jer on nije vozio.

- No neki pojedinci na snimci evidentno krše Zakon o sigurnosti na cesti pa ćemo poduzeti sve potrebne korake – poručili su iz PU sisačko-moslavačke.

Suđenje za nesreću čeka na slobodi

Mario Obradović (18) pušten je iz pritvora uz obrazloženje da ne postoji opasnost od ponavljanja djela. Obitelj poginulih čeka prvo ročište za suđenje Obradoviću koji je skrivio smrt dvojice dječaka na Božić jer je divljao cestama pijan i zabio se u stup. Obitelj poginulog Nikše prepoznala je sve dječake sa snimke. Kažu kako je to mali kraj te osjećaju gorčinu što i poslije tragičnog odlaska dvojice dječaka neki i dalje uživaju u divljanju na cestama.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 345
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.