News

Komentari 61

Pijana je brzo vozila, sletjela s ceste pa završila na stubama

Pijana je brzo vozila, sletjela s ceste pa završila na stubama

Krećući se Rubetićevom ulicom nije uspjela zadržati smjer pa je nakon nepreglednog zavoja završila na Schlosserovim stubama. Na svu sreću nitko nije ozlijeđen

- Probudila me buka, auto je nekoliko puta lupio, vozačica je pokušavala izaći, vozila je gore-dolje. Sva sreća da nitko nije bio u to vrijeme na stubama, kaže nam čitatelj koji je uspio i snimiti ovu bizarnu scenu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Odmah sam reagirao da vidim što se događa. Vidio sam kako je netko automobilom zalutao krivim smjerom. Sigurno je oštećen jer su se čuli udarci valjda u pokušajima izlaska sa stuba. Nažalost, ovo nije prvi put. Ovdje živim i već sam viđao ovakve stvari. 

Na videu se vidi kako je žena brzo uletjela u krivi prolaz, a potom je i naglo pokušala vratiti auto, međutim, nije išlo.

Policija nam je objasnila kako je vozilo završilo na stubama. Mlada žena (28) u pijanom stanju s 0,81 promila u krvi vozila je neprilagođenom brzinom po mokrom kolniku.

Krećući se Rubetićevom ulicom nije uspjela zadržati smjer pa je nakon nepreglednog zavoja završila na Schlosserovim stubama.

Na svu sreću nitko nije ozlijeđen, a njen Mercedes pretrpio je materijalnu štetu. 

 

Najčitaniji članci