Obavijesti

News

Komentari 33

Pijana pala s motora pa ugrizla policajca, drugog udarila u prsa

Žena je prilikom skretanja u Puli pala s mopeda. Nakon što je odbila liječničku pomoć, vozačica je alkotestirana te joj je utvrđena koncentracija alkohola od 1,48 promila.

Rovinjska policija završila je istragu nad 23-godišnjom ženom koja je ugrizla policajca za ruku, a drugog udarila za prsa.

Naime, policijski službenici su prilikom kontrole prometa uočili 23-godišnjakinju  koja je na raskrižju ulice 43. istarske divizije i Vitomira Širola Paje u Rovinju upravljala mopedom Piaggio, pulske registarske oznake. Žena je prilikom skretanja pala s mopeda.

Nakon što je odbila liječničku pomoć, vozačica je alkotestirana te joj je utvrđena koncentracija alkohola od 1,48 promila. Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, smještena je u posebne prostorije policijske postaje. Prilikom policijskog postupanja, 23-godišnjakinja je ugrizla za ruku jednog policajca dok je drugog udarila u prsa. U događaju jedan je policajac lakše ozlijeđen. Protiv osumnjičene se nadležnom odvjetništvu  podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, javlja istarska policija.