News

Komentari 41

Pijana profesorica (60) upala je susjedu u kuću: 'U mene je ušao duh djeda ustaše, zaklat ću te'

Pijana profesorica (60) upala je susjedu u kuću: 'U mene je ušao duh djeda ustaše, zaklat ću te'

Ja ću te izbosti, doći će Gotovinini legionari pa će ti oni odrezati glavu. U mene je ušao duh mog djeda ustaše i ja ću te zaklati, vikala je na Đuru, stoji u optužnici koju je podignulo državno odvjetništvo

Pijana profesorica Vesna (60) upala je u kuću svog susjeda Đure i napala ga je nakon što je odbio njen prijedlog da zajedno slave rođendan, prenosi danica.hr. Riječ je slučaju iz prošle godine na pitomačkom području u Podravini. Optuženica je tijekom istrage cijeli događaj opovrgnula, a tužitelji su za nju zatražili četiri mjeseca uvjetnog zatvora. 

Prema izvješću policije, profesorica je uletjela u susjedovu kuću rano ujutro. Susjed ju je zamolio da napusti njegovu kuću, na što je ona burno reagirala i napala ga. Bacila je stakleni bokal sa stola i bacila ga u smjeru Đurine glave. Pogodila ga je u čelo i nakon toga udarila u trbuh. Potom je sa stola uzela manji kuhinjski nož i prijetila mu da će ga izbosti.

- Ja ću te izbosti, doći će Gotovinini legionari pa će ti oni odrezati glavu. U mene je ušao duh mog djeda ustaše i ja ću te zaklati - vikala je na Đuru, stoji u optužnici koju je protiv profesorice podignulo državno odvjetništvo.

Đuro je nakon toga pozvao sestru, a zatim i policiju koja je privela osumnjičenu.

Najčitaniji članci