Obavijesti

News

Komentari 191

Pijani policajci diraju se dildom u kaštelanskoj postaji. Mačuju se pivama u gaćama. Slike su tu

Pijani policajci diraju se dildom u kaštelanskoj postaji. Mačuju se pivama u gaćama. Slike su tu
5

Po izgledu odore i tehničke opreme na objavljenim fotografijama razvidno je da se radi o fotografijama koje su snimljene prije otprilike 10 godina, kažu nam iz policije...

VIDEO

Dalmatinski portal objavio je danas seriju fotografija s tuluma policajaca, održanog u postaji aerodromske policije u jednima od sedam Kaštela.

Snimke su nastale unatrag deset godina, što se da zaključiti prema rekvizitima s kojima se policajci zabavljaju, a malo je reći da su prizori neprimjereni.

Od običnog skidanja uniforme preko igranja s umjetnim penisom, zatim mačevanja bocama pive u boksericama, pa do rekonstruiranja scena seksa između dvojice ili više muškaraca. Na stolu se vidi prazna boca viskija, a pive je teško prebrojati. U jednom trenu policajci grle Policijski etički kodeks. Koliko se može vidjeti, prisutne su bile i dvije, tri dame. 

Ispod katoličnih naljepnica kojima se za Božić blagoslovila postaja, jedan policajac sagnuo se drugome otkopčati šlic. S monitora se vidi da puštaju nekakvu podužu playlistu, a što se sve našlo na tom repertoaru možemo samo nagađati. Čini se da je predvodnik ove lude zabave mlađi, oženjeni muškarac, s dvije narukvice na rukama. Taj je na skoro svakoj slici. 

Na zidu je karta grada Splita, ali i splitske zračne luke što može promatrača navesti na trag da se radi o nekoj od postaja u centralnoj, Splitsko-dalmatinskoj županiji. 

Zato smo zatražili očitovanje njihovog Odjela za odnose s javnošću. Evo što kažu:

- Do danas nismo raspolagali saznanjima o navedenom događaju, niti o sačinjenim fotografijama. Pregledom javno objavljenog sadržaja na portalu, utvrdili smo da su fotografije snimljene u nekadašnjim prostorijama Postaje aerodromske policije Resnik. PAP Resnik je u novim prostorijama od lipnja 2018. godine. Po izgledu odore i tehničke opreme na objavljenim fotografijama razvidno je da se radi o fotografijama koje su snimljene prije otprilike 10 godina. Konačno, bez obzira na  protek vremena provest ćemo postupak utvrđivanja svih činjenica i okolnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 191
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a