News

Komentari 2

Pijani recidivist bez registracije na Suzukiju se zaletio u Daciu, nema niti vozačku dozvolu

Pijani recidivist bez registracije na Suzukiju se zaletio u Daciu, nema niti vozačku dozvolu

Pijani motorist Suzukija jurio je jučer kod Kraljevice na DC 8 gdje se u zavoju zaletio u suprotnu Daciu. Nije imao vozačku niti registraciju, ali je zato imao alkohola u krvi...

Pijani muškarac (36) jučer se oko 15:40 uspio bez vozačke i registracije na svom Suzukiju zabiti u Daciu koja je dolazila iz suprotnog smjera u zavoju. Vozač je inače recidivist, a zbog jurnjave nije uspio izbjeći 64-godišnjaka Riječanina u Daciji.

Incident se dogodio kod Kraljevice na DC 8, a motociklist je s teškim ozljedama prevezen u KBC Rijeka. S obzirom da nema položen niti vozački ispit, kao i to da mu je registracija istekla još prije 3 godine, u tijeku je i kriminalističko istraživanje - priopćili su danas iz PU primorsko-goranske.

- Vozilom je upravljao pri utjecaju alkohola u koncentraciji od 0,61 g/kg, a do nesreće je došlo kada je krećući se iz smjera Kraljevice prema Bakarcu, uslijed neprilagođene brzine stanju na cesti, u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u osobno vozilo marke Dacia, riječkih registracijskih oznaka, kojim se iz suprotnog smjera kretao 64-godišnji hrvatski državljanin - navode.