News

Komentari 5

Pijani vozač tipkao po mobitelu pa se zabio u policijsko vozilo u Slatini: Ozlijeđeni on i policajka

Pijani vozač tipkao po mobitelu pa se zabio u policijsko vozilo u Slatini: Ozlijeđeni on i policajka

U subotu rano ujutro vozač (31) s gotovo jednim promilom alkohola u krvi tipkao je poruku na mobitelu, a zatim se uslijed neprilagođene brzine te magle zabio u policiju čije je vozilo skretalo

Mobitel, alkohol i magloviti uvjeti na cesti doveli su do prometne nesreće u Ulici Vladimira Nazora u Slatini u subotu oko 4.15 sati, kad se pijani 31-godišnjak zabio u policijsko vozilo, piše virovitički ICV.hr.

Tipkao po mobitelu

- Osobnim automobilom, pod utjecajem alkohola 0,94 g/kg, upotrebljavajući mobitel za vrijeme vožnje – pišući poruku na mobitelu, 31-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine i neprilagođene vožnje atmosferskim uvjetima na cesti, magla i noć, prouzrokovao je prometnu nesreću. Službeno vozilo MUP-a, za vrijeme obnašanja službe, skretalo je u lijevo s državne ceste broj 34 na nerazvrstanu cestu – prilazni kolnik, a 31-godišnjak je udario prednjim lijevim dijelom osobnog automobila u zadnji lijevi bočni dio službenog vozila - izvijestila je policija, prenosi navedeni portal.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 31-godišnjak i policijska službenica koja je sjedila na suvozačkom mjestu službenog MUP-ovog vozila, a oboje su prevezeni u Opću bolnicu u Virovitici.

Vozaču slijedi prekršajni nalog po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Najčitaniji članci