Obavijesti

News

Komentari 51

Pijani vozač usmrtio dječaka: 'Divno dijete. Još se oporavljao od smrti oca. Sad i njega nema'

Pijani vozač usmrtio dječaka: 'Divno dijete. Još se oporavljao od smrti oca. Sad i njega nema'

Baš sam ga sreo nekidan. Mahnuli smo si. Planirao sam ga nazvati jer je postao golman u seniorima. Htio sam mu čestitati. Nažalost, nisam ga nazvao, rekao nam je ravnatelj škole u koju je dječak išao

VIDEO

Pijani vozač (36) usmrtio je 17-godišnjaka na mopedu u Sisku u utorak navečer.

Policija je objavila kako je vozač imao 1,36 promila u krvi. Udario je dječaka koji je bio na mopedu i koji je propuštao vozila iz suprotnog smjera. Sisak.info objavio je kako se radi o mladom nogometašu koji je preminuo na licu mjestu.

Strava u Sisku: Pijani vozač je usmrtio mladog nogometaša
Strava u Sisku: Pijani vozač je usmrtio mladog nogometaša

'Mahnuli smo si, htio sam ga nazvati...'

Vozača su odveli u pritvor.

- Bio je divno i krasno dijete. Uvijek je bio miran i tih, povučen, a isto vrijeme i omiljen u društvu i među prijateljima. Bio sam mu i trener prije nekoliko godina. Baš sam ga sreo nekidan. Mahnuli smo si. Planirao sam ga nazvati jer je postao golman u seniorima u klubu. Htio sam mu čestitati. Nažalost, nisam ga nazvao. Njemu je nogomet značio puno. To mu je bio svojevrsni izlazak iz tragedije jer mu je nakon potresa prije dvije godine preminuo otac. Kroz nogomet se malo otvorio, ali jako ga je pogodila očeva smrt. Jako mi je žao što Svena više nema - rekao nam je Josip Tominac, ravnatelj škole koju je pohađao 17-godišnjak.

Klub se oprostio

- Otišao je naš Sven. Izgubio je život u tragičnoj prometnoj nesreći. Sven je započeo sa osam godina i nažalost završio svoju nogometnu priču ne navršivši ni 18 u ŠNK Frankopan, gdje je prošao sve uzraste od prstića do seniora, kao igrač, zatim kao vratar. Kratko vrijeme bio je i igrač MNL Siscia. Sven je bio prije svega dobro dijete, dobar prijatelj, pošten, samozatajan i ustrajan. Pred njim je bio cijeli život. Duboko je urezao svoj put i ostavio neizbrisiv trag u cijeloj našoj zajednici. Svene, počivaj u miru. Cijeloj obitelji iskrena i duboka sućut od svih članova igrača ŠNK Frankopan, objavio je klub.

Oglasilo se Županijsko državno odvjetništvo u Sisku

- Županijska državna odvjetnica u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Sisak, provela očevid na mjestu prometne nesreće koja se dogodila 21. veljače 2023. oko 22:15 sati u Sisku, na raskrižju Galdovačke ulice i Ulice braće Perković, u kojoj je maloljetna osoba smrtno stradala, a jedna osoba je zadobila tjelesne ozljede - navode u priopćenju ŽDO Sisak.

- Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je vozač osobnog automobila (1986.), pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom kolnikom Galdovačke ulice iz centra grada te je udario u zadnji dio mopeda kojim je, u istom smjeru, upravljao maloljetnik (2005.) koji je u namjeri skretanja ulijevo bio zaustavljen radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera. Maloljetnik je od siline udara odbačen na kolnik te je smrtno stradao na mjestu nesreće, dok je moped odbačen na prometnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera gdje je na njega naletio osobni automobil pri čemu je putnica u automobilu zadobila tjelesnu ozljedu - dalje navode.

Državno odvjetništvo je, cilju utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće, naložilo obdukciju smrtno stradale osobe i provođenje drugih potrebnih izvida i dokaznih radnji.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...