Obavijesti

News

Komentari 48

Pink Panther ostao bez plijena, prolaznik im oteo torbu iz ruku

Pink Panther ostao bez plijena, prolaznik im oteo torbu iz ruku
7

BEČ: Nakon što su nakit utrpali u torbe razbojnici su istrčali iz zlatarne te su pobjegli prema stanici podzemne željeznice. Tamo ih je presreo hrabri prolaznik

VIDEO

Banda razbojnika s Balkana, Pink Panther, osumnjičena je za pljačku zlatarnice u središtu Beča. Opljačkali su zlatarnicu na Stephanplatzu, ali su ostali bez plijena.

Kao i kod prijašnjih pljački Pink Panthera, banditi su razbili vitrine u trgovini i odnijeli nakit i vrijedne satove. Austrijska policija objavila je snimke na kojima se vidi kako tri naoružana pljačkaša bježe iz zlatarnice, uz čuđenje stotina prolaznika i turista koji obilaze Beč u adventsko vrijeme.

No mladoliki pljačkaši ovaj put nisu bili uspješni. Nakon što im je jedan od slučajnih prolaznika uspio oteti torbu s plijenom, tri bandita su pobjegla. Prema navodima austrijskih medija, prolaznik je vratio torbu u elitnu trgovinu nakitom i zlatom.

- Pljačka je brzo tekla. Prema izjavama očevidaca, tri maskirane osobe upale su u trgovinu satova i nakita. Mjesto upada su očigledno ranije odabrali jer se nalazi neposredno do ulaza u stanicu metroa - izjavila je glasnogovornica policije.

Prema njenim riječima, jedan od napadača je radnicima prijetio vatrenim oružjem. Policijska glasnogovornica je rekla da je ovo 24. napad na trgovine nakita u Austriji, od kojih je čak njih 18 pripisano balkanskoj bandi Pink Panther, u kojoj se nalaze razbojnici podrijetlom iz Srbije, BiH, možda i Hrvatske.

Policija je odmah objavila snimke s nadzornih kamera i pozvala Bečane da im pomognu u prepoznavanju i lociranju bande. Vjeruje se kako žive u Austriji i mlađe su dobi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo
VIDEO Bizarne scene u Zagrebu: 'Tip se kupa u Manduševcu! Čak i roni! Kao da je usred plaže...'
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Bizarne scene u Zagrebu: 'Tip se kupa u Manduševcu! Čak i roni! Kao da je usred plaže...'

ZAGREB Čovjek se kupa i roni u fontani, kao da je na plaži, kaže nam čitateljica o neobičnom prizoru s Trga bana Jelačića, gdje je građane šokirao muškarac koji se ležerno okupao...