Obavijesti

News

Komentari 21

Platili joj da putuje, očarala ju Hrvatska: Ovo je melem za oči

Platili joj da putuje, očarala ju Hrvatska: Ovo je melem za oči
1

Sorelle je putovanje započela posjetom magičnim dvorcima u Škotskoj, a završila u luksuznoj vili s prekrasnim pogledom u Sydneyju. Međuostalim, posjetila je Bali, Bahame, Fidži, Maroko

VIDEO

Australka Sorelle Amore (28) potukla je konkurenciju od 17.000 kandidata koji su se prijavili na natječaj kluba putnika 'ThirdHome' i tako osvojila 'posao iz snova'. 

Naime, njoj su platili 40.000 dolara da u tri mjeseca posjeti 12 luksuznih destinacija diljem svijeta, a ona je zauzvrat morala sve dokumentirati na društvenim mrežama. Kako ne bi bila usamljena, na putovanje je mogla povesti još jednu osobu kojoj su, naravno, svi troškovi bili plaćeni, javlja Daily Mail.

Sorelle je putovanje započela posjetom magičnim dvorcima u Škotskoj, a završila u luksuznoj vili s prekrasnim pogledom u Sydneyju. Među ostalim, posjetila je Bali, Bahame, Fidži, Maroko, Kostariku, Španjolsku i Kinu.

 Australka je imala priliku posjetiti i Hrvatsku, točnije Brač, a na svom Instagramu podijelila je nekoliko fotografija.

- Oni koji ne vjeruju u magiju, neće je nikada ni pronaći - napisala je uz jednu od fotografija.

 

Those who don't believe in magic will never find it 💎🌞 #Croatia #BestJobOnThePlanet #StayWorldly #ExploreMore

Objavu dijeli S O R E L L E A M O R E (@sorelleamore)

- Hrvatsku je najlakše opisati u nekoliko riječi: vina, masline, plaže, prekrasni otoci, odmaranje, vodeni sportovi poput surfanja, kiteboardinga, plivanja, jedrenja... Hrvatska je prekrasna zemlja. Kontrast mora, zelenila i bezbrojnih stari gradova pravi su melem za oči - napisala je uz fotografiju Zlatnog rata.

- Putovanje od jedne do druge destinacije iskoristila sam za montažu snimljenih vide i fotografija i pisanje članaka - kazala je Sorelle za ABC objašnjavajući kako je imala pune ruke posla iako se možda tako na prvu ne čini.

Osvojiti nezaboravno putovanje nije bilo nimalo lako. Sorelle je morala dati sve od sebe da žiri uvjeri da je upravo ona prava osoba za ovaj posao. U tome joj je pomoglo iskustvo koje je stekla kao blogerica i strastvena putnica koja je posjetila preko 40 država.

- Nijedan drugi kandidat nije bio uporan kao ja, i na kraju se isplatilo - kazala je Sorelle koja je u sklopu svoje kampanje gostovala u radijskim emisijama te davala intervjue za portale i časopise.

Iako se ovo čini kao posao iz snova, Sorelle kaže da je tijekom svoje 13-tjedne ekspedicije bila pod velikim pritiskom jer je sve moralo izgledati savršeno.

- Nisam stigla puno spavati, ali unatoč svemu ovo je i dalje najbolji posao - kaže sretnica Sorelle koja se nakon ove nezaboravne avanture osjeća pomalo izgubljeno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...