News

Komentari 193

Plenković oštro: 'Štetočinstvo koje radi Milanović poprimilo je već međunarodne razmjere'

Plenković oštro: 'Štetočinstvo koje radi Milanović poprimilo je već međunarodne razmjere'

Premijer Plenković oštro je komentirao izjave predsjednika Milanovića. Na izjavu da će potpisi Mosta biti ukraden, poručio je: 'Što je on neki vidovnjak, vidoviti Milan?' te dodao kako su Milanović i Raspudić blizanci

Premijer Andrej Plenković sudjelovao je na svečanoj proslavi 145. obljetnice Hrvatske vatrogasne zajednice u Lisinskom. Nakon svečanosti rekao je kako je ponosan na geslo "vatru gasi, brata spasi". 

Komentirao je i izjave Zorana Milanovića

- To štetočinstvo koje radi Milanović je već poprimilo međunarodne razmjere - rekao je, prenosi Dnevnik.hr

- Što se tiče interesa Hrvata u BiH, čovjek 2010. dolazi aktivno i agilno lobirati za Komšića, a najednom je veliki zaštitnik Hrvata u Bosni na način koji im može pričiniti štetu - rekao je. 

- Svađajući se sa svima nećemo nikuda doći - dodao je Plenković. 

- Koja nacionalna crna izdaja? Koje su to kvalifikacije - rekao je osvrćući se na prozivke. Poručio je kako su stvari vrlo jednostavno te da on radi dobro, a Milanović radi loše. 

- Došao je na proslavu HNB-a, izgovorio je bljezgarije, ne znaš je li za euro ili nije. Ako si za, reci da si za. Ako si protiv, reci da si protiv ako si frajer, a ne da palamudi... Slušali smo ne znam što - rekao je za Milanovićev govor povodom proslave 30 godina HNB-a. 

Što se tiče izjave da će Mostu biti ukradeni potpisi, Plenković je rekao: 

- Kako on to zna? Što je on neki vidovnjak, vidoviti Milan? 

- Raspudić i Milanović su blizanci - rekao je. 

Najčitaniji članci