News

Komentari 87

Plenković se brani: Pa nisam se danima družio s Ivaniševićem!

Plenković se brani: Pa nisam se danima družio s Ivaniševićem!

Premijer je optužio Marasa da "vapi da on ode u samoizolaciju, a na upit što će se dogoditi ako se utvrdi da je pozitivan na koronavirus, odgovorio je da ne odgovara na hipotetska pitanja

Jedno je biti dane zajedno, a drugo je biti dvije-tri minute u vrlo kratkom kurtoaznom pozdravljanju, rekao je novinarima premijer Andrej Plenković u Koprivnici, nakon što je morao komentirati činjenicu da je i Goran Ivanišević pozitivan na koronavirus.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI: Plenković protiv sviju

Družili smo se samo dvije-tri minute, ponavljao je premijer, dodavši "da je nakon konzultacije s epidemiolozima stvar jasna".

Rekao je i da razumije želju SDP-a i krajnje desnih opcija da ode u samoizolaciju, ali da je između tih želja i realnosti ogromna razlika.

Istaknuo je da su tenisači proveli dane zajedno.

- Jedno je biti dane zajedno, a drugo je biti dvije-tri minute u vrlo kratkom kurtoaznom pozdravljanju. Tu je ta razlika i tu je priči kraj, poručio je Plenković, dodavši da se ne konzultira s nadriliječnicima, već s epidemiolozima.

Na novinarsko pitanje što ako se ispostavi da je pozitivan odgovorio je da ne vidi potrebe da odgovara na hipotetska pitanja.

Rekao je da "njegov prijatelj i simpatizer" ("I ja njega simpatiziram") Gordan Maras iz SDP-a vapi da on ode u samoizolaciju.

Najčitaniji članci