Obavijesti

News

Komentari 13

Pljačkali su pošte u Zagrebu: Ukupno ukrali 201.000 kuna

Policajac je 1. prosinca uhitio razbonika u pošti u Albaharijevoj ulici u Zagrebu. Pronašli su i mladića koji mu je pomagao. Utvrdili su da su počinili više pljački

VIDEO

Policija je uhitila dvojicu za koje sumnja da su ukrali 201.699 kuna. 1. prosinca je policajac zatekao i uhitio razbojnika u pošti u Albaharijevoj ulici u Zagrebu. Uhitio je 30-godišnjaka maskiranog kapom s prorezima za oči, koji je prijeteći plastičnim pištoljem od zaposlenika ukrao 48.100 kuna. 

-  Provedenim krim istrage policijskih službenika VII PP Zagreb i Službe općeg kriminaliteta Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke, utvrđeno je da se sa osumnjičenim nalazio i 23-godišnjak koji se osobnim automobilom fiat uno krapinskih registracijskih oznaka parkirao u blizini poslovnice pošte te se u međuvremenu udaljio s mjesta događaja - objavio je PUZ.  

Tijekom istrage policija je utvrdila kako postoji sumnja da su dvojica počinila još dva razbojništva u poštama i to u večernjim satima 11. studenog, na istoj adresi u Albaharijevoj ulici te 15. studenog ove godine na adresi Dragutina Golika.

- Osumnjičeni 23-godišnjak parkiravši u blizini poslovnica čekao 30-godišnjaka, koji je maskiran kapom s prorezima za oči, uz prijetnju plastičnim pištoljem od zaposlenika otuđio 20.000 i 93.459 kuna, nakon čega su se spomenutim automobilom udaljili.
Također se sumnja da su počinili još pet kaznenih djela razbojništava u sportske kladionice, od čega dva u pokušaju.

U večernjim satima, tijekom studenog ove godine pokušali su počiniti razbojništva u sportskim kladionicama u Jablanskoj ulici (6.11.2016.) te u Argentinskoj ulici (10.11.2016.), a u čemu nisu uspjeli odnosno nisu ništa otuđili dok su 6.11.2016. na Laništu i 10.11.2016. na Podsusedskom trgu u kladionicama na opisani način otuđili 23.240 i 14.800 kuna.

Nadalje, sumnja se da su 20.10.2016., na adresi u Zaboku, Matije Gupca također počinili razbojništvo u kladionici i od zaposlenice otuđili 2.100 kuna - objavila je policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...
AKCIJA POLICIJE I USKOKA

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije...

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'
VELIKE SU ŠTETE

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'

To je bio kao neki vrtlog promjera oko 50 metara. Već su se sve granje, crjepovi, limovi, salonitne ploče vrtjeli u krug. U našem dvorištu završio je sav crijep sa susjedova pomoćnog objekta, ispričali su nam mještani
VIDEO Svjedoci teške nesreće u Sesvetama: 'Vrištali su od bolova, htjeli su razvaliti vrata'
SUDAR DVA AUTA

VIDEO Svjedoci teške nesreće u Sesvetama: 'Vrištali su od bolova, htjeli su razvaliti vrata'

Zagrebački vatrogasci izvlačili su ozlijeđene ljude iz auta nakon prometne nesreće koja se dogodila oko 22 sata u Sesvetama. Od JVP-a doznajemo kako je na teren izašlo šestero vatrogasaca s jednim vozilom