Obavijesti

News

Komentari 59

Opljačkali banku i ušli u slijepu ulicu gdje su ih policajci uhitili

Opljačkali banku i ušli u slijepu ulicu gdje su ih policajci uhitili
8

Policija je u Novom Zagrebu uhitila dvojicu pljačkaša banke iz Istre. Muškarci, maskirani fantomkama i naoružani pištoljima, opljačkali su desetke tisuća kuna

VIDEO

Dvojica maskiranih pljačkaša naoružana pištoljima upala su u srijedu u 18.40 sati u poslovnicu Raiffeisen banke u Ulici SR Njemačke u zagrebačkom Središću. U banci je bilo petero zaposlenik i zaštitar (60). Razoružali su zaštitara i zgrabili nekoliko desetaka tisuća kuna. Potom su uskočili u Golf, koji su ranije ukrali, i krenuli Avenijom Dubrovnik prema zapadu. Primjetila ih je jedna građanka koja je odmah nazvala policiju. Policija je odmah reagirala na dojavu. U automobilu ih je pratila i 20-ak minuta kasnije sustigla u Trnskom. D.M. je stao i izvadio pištolj, dok ej drugi razbojnik E.F. (26) počeo bježati.

- Jedan je pokušao pucati u policajca pri čemu mu je zatajilo oružje - tvrdi Krešimir Antolić iz Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave zagrebačke. Saznajemo kako je pljačkašu ispao okvir s mecima iz pištolja.

Dodaje kako je policajac hladnokrvno djelovao i, potpuno u skladu sa zakonom, ispalio nekoliko hitaca u zelenu površinu kako bi spriječio daljnji bijeg pljačkaša. Pljačkaša koji je počeo bježati policajci su vrlo brzo sustigli i uhitili.

- Policija je lovila bjegunce u automobilu. Zapeli su u slijepoj ulici. Nakon toga policajci su ispalili tri hica i uhitili ih - tvrdi čitatelj koji je sve promatrao iz obližnjeg kafića.

Oba razbojnika su iz Istre. Otprije su poznati policiji, a starijeg pljačkaša traži i sud u Rijeci radi izdržavanja kazne u zatvoru. I ovi razbojnici na pljačku su se odlučili dok su u središtu metropole trajali prosvjedi ‘Facebookovaca’.

Pljačkaju dok traju prosvjedi

Poslovnicu RBA banke u Prečkom opljačkao je razbojnik prijeteći pištoljem 8. ožujka. U prepad je krenuo u 18.30 dok su trajali prosvjedi u središtu grada.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili
Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH