Obavijesti

News

Komentari 53

PNUSKOK poručio: Istraga u slučaju Šegon još nije gotova

PNUSKOK poručio: Istraga u slučaju Šegon još nije gotova
1

DORH je zaključio da u slučaju Branka Šegona nisu utvrđeni elementi kaznenog djela, no utvrdio je elemente prekršaja u postupanju društva Facta Vera d.o.o.

VIDEO

Iako je DORH u petak objavio da nema kaznenog djela u slučaju Šegon i da se radi samo o sukobu interesa, iz policije su priopćili  kako su utvrdili da postoji potreba za provođenjem daljnjeg kriminalističkog istraživanja.

"Poštovani, temeljem brojnih medijskih upita o rezultatima provedenog kriminalističkog istraživanja u postupku odobravanja kredita HBOR-a društvu Facta Vera d.o.o., Ravnateljstvo policije priopćuje:

U konkretnom kriminalističkom istraživanju PNUSKOK (Ravnateljstvo policije) je od Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta zaprimio četiri zahtjeva za poduzimanjem određenih radnji tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja. PNUSKOK je vezano za prva tri zahtjeva posebnim izvješćima izvijestio USKOK o rezultatima provedenih radnji, dok se po pitanju četvrtog zahtjeva, kojeg je policija zaprimila 15. svibnja 2014. godine, još uvijek provodi kriminalističko istraživanje.

Naime, 20. svibnja 2014. godine, postupajući po četvrtom zahtjevu USKOK-a, policija je od mjerodavne institucije zatražila dostavu podataka relevantnih za daljnji tijek kriminalističkog istraživanja, odnosno njegovog okončanja. PNUSKOK je od mjerodavne institucije zaprimio konkretne podatke tijekom današnjeg dana (6. lipnja 2014. godine), a analizom je utvrđeno da postoji potreba za provođenjem daljnjeg kriminalističkog istraživanja.", priopćili su iz policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a