Obavijesti

News

Komentari 425

Iz Tovarnika krenuo novi vlak; Vučić nam prijeti zbog granice

Iz Tovarnika krenuo novi vlak; Vučić nam prijeti zbog granice
77

Služba traženja radi s obiteljima kod kojih je došlo do razdvojenosti tijekom prijevoza ili na granicama u stampedima, do sada su ih uspjeli spojiti oko 20

VIDEO

>>>Najnovije informacije

23.10 Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u RTL Direktu iznio je podatak da je do 18 sati u ponedjeljak ušlo 30.126 izbjeglica, dok ih je oko 27.000 otišlo iz Hrvatske. Obrušio se na Srbiju i Mađarsku jer nitko ne ulazi na mađarsko-srpski prijelaz Horgoš, koji je u nedjelju opet otvoren.

- Hrvatska će u interesu Republike Hrvatske poduzeti sve mjere koje su potrebne. Neka izvole slati ljude izravno prema Horgošu 1 i 2. Ako treba, zatvorit ćemo Bajakovo skroz . Mi imamo stalni priljev na Tovarnik, šalje ih se izravno iz Srbije na Hrvatsku. To nije u redu - rekao je Ostojić.

22.18 U ovom trenutku kolona kamiona sa srbijanske strane dulja je od 10 kilometara i nekoliko kilometara prije prijelaza, kolona je u čak dvije trake, doznaje RTL Direkt.

Špekulira se da je zatvaranje Bajakova za teretni promet svojevrstan odgovor hrvatske strane na činjenicu da Srbija i dalje sve izbjeglice šalje u Hrvatsku , iako je mađarsko-srpski granični prijelaz Horgoš ponovno otvoren u nedjelju.

U Opatovcu se nalazi oko 2500 izbjeglica koji čekaju na novi vlak da ih iz Tovarnika odveze u Botovo. No, sa srpske strane i dalje prostižu nove izbjeglice.

Deseti izvanredni vlak krenuo iz Tovarnika prema Botovu

21.47 Deseti izvanredni vlak koji prevozi izbjeglice krenuo je u ponedjeljak u 21.15 sati iz Tovarnika prema mjestu Botovo na mađarsko-hrvatskoj granici. Dolazak vlaka na odredište očekuje se iza 2 sata ujutro. Sljedeći izvanredni vlak iz Vinkovaca bi uskoro trebao krenuti prema Tovarniku, nakon čega slijedi ukrcaj i vožnja do Botova.

21.40 Vlada Srbije za utorak u 14.30 sati sazvala je hitnu sjednicu Vlade zbog hrvatske odluke o zatvaranju graničnog prijelaza Bajakovo za teretni promet, objavio je Blic.

21.00 U prihvatilište Opatovac i dalje stižu kolone izbjeglica. Tamo ih dočekuju velike službe, sve je posloženo onako kako treba. Dočekuje ih UNICEF, liječnici bez granica, lokalni liječnici, mnogo je službi angažirano, nudi im se i psihosocijalna pomoć, javlja Dnevnik.hr.

Glasnogovornica Crvenog križa Katarina Zorić kaže da ljudima u kampu zasad ne nedostaje ništa. Imaju svu potrebnu pomoć uključujući medicinsku. Dijeli im se hrana, voda, zaliha ima dovoljno. Ali obzirom na nepredvidivost situacije postoji mogućnost da se nešto promijeni.

Vjeruje da će izbjeglice spavati u šatorima, barem žene i djeca, ali istina je, kaže, da mnogi sjede ispred jer se boje da bi mogli propustiti svoj red u autobusu.

Služba traženja radi s obiteljima kod kojih je došlo do razdvojenosti tijekom prijevoza ili na granicama u stampedima, do sada su ih uspjeli spojiti oko 20.

Vučić: Hrvati, odblokirajte granice

20.22 Srbijanski premijer Aleksandar Vučić zatražio je u ponedjeljak od Hrvatske da otvori granični prijelaz Bajakovo. U suprotnom prijeti da će Beograd biti prisiljen tražiti međunarodnu zaštitu i uvesti protumjere.

- Molimo vas kao Boga da odustanete od takve neodgovorne politike, ako ne odustanete mi ćemo poduzeti protumjere jer moramo štititi svoju zemlju - izjavio je Vučić na izvanrednoj konferenciji za novinare.

Od Hrvatske je zatražio da otvori granični prijelaz Bajakovo-Batrovci koji je od ponoći odlukom Zagreba zatvoren za kamione koji dolaze s teritorija Srbije. Beograd je  zatražio i hitnu reakciju Europske unije.

19.16 U Hrvatskoj je trenutačno koja tisuća ljudi, brojka od 30.000 su ljudi koji su prošli kroz Hrvatsku. Ovo rješavamo učinkovito. Nismo htjeli dizati paniku, odmah smo vladali situacijom i ponosan sam kako to radimo. Mislim da je Hrvatska sada zemlja s ugledom u svijetu, izjavio je u razgovoru za RTL Danas na temu izbjegličke krize premijer Zoran Milanović .

Ostojić: Hrvatski vlak je još uvijek u Mađarskoj. Ne znam što traže, valjda eksploziv

18.30 Ministar Ostojić izjavio je kako još uvijek nije riješen povratak vlaka koji je u petak navečer ostao zatočen u Mađarskoj nakon što je iz Hrvatske prevezao oko 1000 izbjeglica.

- Oni tamo nešto pregledavaju, a ja ne znam što traže. Valjda neki eksploziv? Nije mi jasno što im toliko treba, a mi smo im voljni poslati naše stručnjake da im pomognu i ubrzaju proces, jer bi bio red da nam vrate vlak. Inače, i ministar Hajdaš Dončić i ja prihvaćamo svu odgovornost za odlazak tog vlaka u Mađarsku i opet bismo to ponovili, kao što su vam uostalom rekli i policajci i strojovođe koji su tamo bili. Kaznene prijave iz Mađarske? Preuzimam svu krivnju na sebe - rekao je ministar i dodao kako s obzirom na stalni priljev izbjeglica iz Srbije očito postoji dogovor Srbije i Mađarske da ih prevoze prema Hrvatskoj.

17.45 Oko šatorskog naselja u Opatovcu došlo je do naguravanja kada je u kamp stiglo sedam autobusa za prijevoz izbjeglica. Izbjeglice su se kratko prepirale s policijom no sve je brzo stavljeno pod kontrolu te se ukrcavaju u autobuse koji ih voze prema Tovarniku pa na mađarsku granicu. Mađari i dalje grade ogradu na granici s Hrvatskom te su odobrili korištenje vojske u izbjegličkoj krizi.

VIDEO

17.13 Europska unija mogla bi postići dogovor s Turskom kako bi se smanjio priljev izbjeglica u narednim tjednima, izjavila je u telefonskom razgovoru za Wall Street Journal ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić.

17.00 Oko 2.500 migranata koje su smještene u privremenom prihvatnom centru u Opatovcu u ponedjeljak je obišao glavni tajnik Međunarodne federacije Crvenog križa i Crvenog polumjeseca Elhadj As Sy, koji je pohvalio napore hrvatske Vlade i Hrvatskog Crvenog križa te drugih organizacija na prihvatu i zbrinjavanju izbjeglica .

16.39 Granični prijelazi prema Srbiji, osim onoga na Bajakovu, ostaju zatvoreni za sav promet do daljnjega, izjavio je u ponedjeljak ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić . Dodao je kako je osnovni razlog takvoj odluci politika Beograda.

- Otvoren je granični prijelaz Horgoš, ali oni i dalje sve izbjeglice preusmjeravaju prema Hrvatskoj. Želimo da se to promijeni. Tehnički se granični prijelazi mogu otvoriti za sat vremena, ali prethodno Srbija mora promijeniti politiku prema kojoj izbjeglice preusmjerava samo u Hrvatsku - rekao je Ostojić.

16.20 HAK javlja kako je od 16.00 sati za sav promet ponovno otvoren granični prijelaz Bregana.

16.16 Slovenski mediji navode da je slovenska policija na granici s Hrvatskom stavljena u veći stupanj pripravnosti jer je najavljen dolazak oko 2000 izbjeglica nakon prijave u hrvatskim prihvatnim centrima.

Slovenci su danas sve izbjeglice iz prihvatnog centra u Gornjoj Radgoni prevezli prema Austriji. U Sloveniji je trenutačno nešto više od 2000 izbjeglica.

16.00 Kamp u Opatovcu u ponedjeljak je posjeti glavni tajnik Međunarodne organizacije Crvenog križa Elhadj As Sy. Zahvalio je hrvatskom Crvenom križu, volonterima i ministru Ostojiću, što su izbjeglicama omogućili hranu, vodu, higijenske uvjete i medicinsku pomoć.

15.10 Na hrvatsko-mađarskoj granici između Baranjskog Petrovog sela i Beremenda mađarska vojska i dalje stoji s oklopnim vozilima, javlja Večernji list. Gradi se i žičana ograda koja će se spojiti s čeličnim vratima, koja su već postavljena. Mađarska strana sa svoje strane granice pripremila je i autobuse za prijevoz novih izbjeglica.

14.54 Za sav promet zatvoreni su granični prijelazi sa Srbijom, osim GP Bajakovo. Zatvoreni su GP Ilok, Ilok 2, Principovac, Proncipovac 2, Tovarnik, Erdut i Batina te GP Harmica sa Slovenijom . Na izlazu iz Hrvatske za sav putnički promet zatvoren je GP Bregana . Na GP Bajakovo u prekidu je ulazak teretnih vozila, a na izlazak se čeka u koloni dugoj 4 kilometra. Ulazak teretnih vozila pojačan je na GP Županja , objavio je HAK.

14.46 Glasnogovornica hrvatskog Crvenog križa Katarina Zorić za RTL je kazala kako u Opatovac stiže visoka delegacija Crvenog križa koja će pogledati stanje na terenu.

- Osnovna želja izbjeglica je da idu dalje, ne žele se zadržavati ovdje. Potom žele hranu i vodu i to im se omogućava. Ovdje je situacija puno bolje organizirana pa prema tome i krajnji rezultat je bolji, situacija se razvija po planu - rekla je Zorić.

14:38 Naše granice su u opasnosti, naš se život kao i cijela Europa temelji na poštivanju zakona. Bit ćemo pregaženi. Štiteći svoje granice, Mađarska štiti također Europu, kazao je danas u Europskom parlamentu mađarski premijer Viktor Orban .

Naglasio je kako kvote koje je predložio Bruxelles nisu 'Europski akcijski plan' jer granice moraju biti zaštićene te priljev migranata zaustavljen. Orban je pozvao sve parlamentarne stranke da podrže vladinu politiku uoči glasovanja o prijedlogu da se na granici angažira vojska.

14:13 Granični prijelaz Bregana zatvoren je zbog 30 sirijskih izbjeglica koji su u potpunosti blokirali promet. Policija poručuje kako šatore na Bregani treba ukloniti jer više ne postoji razlog da tamo ostanu budući da izbjeglice više neće prelaziti preko njega, javlja Večernji list.

POGLEDAJTE VIDEO: Blokiran granični prijelaz Bregana

Pokretanje videa...

24sata Video 00:22

13:41 Do 12 sati u  Republiku Hrvatsku je ušlo oko 29 910 migranata. U privremenom prihvatnom centru u Opatovcu nalazi se oko 2 450 migranata, dok ih je oko 500 izašlo i prevoze se prema graničnim prijelazima, javlja MUP.

13:30 Pozvao sam ih (op.a. Domoljubnu koaliciju), dok mi ovdje skrbimo o 30.000 izbjeglica, da prihvate barem dva autobusa te ih nahrane, ali šute. Ako mene pitate, ovo je priča o humanosti i nehumanosti. Pomaganje izbjeglicama je puno važnije nego pobjeda na izborima. Ako ćemo mi na ovaj način, kao što dosad radimo, riješiti izbjegličku krizu i ako je cijena koju ćemo platiti poraz na izborima, onda mi nije krivo. Ponovno bi isto napravio,  rekao je ministar Ranko Ostojić .

13:25 Bilo je najava iz Mađarske da će zbog dovoženja izbjeglica vlakom tamo biti podizanja kaznenih prijava, ministar Hajdaš Dončić i ja u cjelini preuzimamo odgovornost za to što se dogodilo i ponovno bi isto postupili, kao što bi isto napravili strojovođa te policajci koji su bili u pratnji vlaka, rekao je ministar Ranko Ostojić u prihvatnom centru Opatovac te dodao da još traju pregovori o propuštanju vlaka natrag u Hrvatsku.

13:22 Nakon što je podigla zid tj. ogradu prema Srbiji i Hrvatskoj, mađarska vlada odlučila je oštro upozoriti izbjeglice da u tu zemlju ne ulaze ilegalno i to preko novina. U najvećem libanonskom dnevnom listu An-Nahar i jordanskom Al-Rai platili su oglase kojima  upozoravaju da sve koji pokušaju ilegalno ući u Mađarsku čekaju "najstrože moguće kazne", javlja ABC News.

12:30 Premijer Zoran Milanović čuo se u ponedjeljak ujutro s austrijskim kancelarom Wernerom Faymannom . Baš kao i s Cerarom, Milanović je s Faymannom razgovarao o aktualnoj izbjegličkoj krizi kako bi koordinirali stavove uoči sastanka Europskog vijeća u srijedu, a sve u cilju pronalaženja najboljeg političkog i financijskog rješenja za zaustavljanje krize.

11:44 Do 6 sati u Republiku Hrvatsku je ušlo nešto manje od 29.000 izbjeglica . Prijevoz izbjeglica do granice organizira se i dalje, dok se u privremenom prihvatnom centru Opatovcu nalazi oko 1500 izbjeglica.

Od 23:30 sati (20.9.2015.) na GP Bajakovo, do stabiliziranja stanja na GP Bregana-Obrežje, obustavljen je promet za teretna vozila na ulazu u RH, dok je na izlazu iz Republike Hrvatske kolona dugačka oko 3 km, javlja MUP.

Vlada

11:39 Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović rekao je za Dnevni avaz kako bi sadašnja izbjeglička kriza mogla biti tek početak većih problema pokažu li se točnim procjene o milijunima ljudi koji pokušavaju naći novi dom bježeći od rata i siromaštva.

Izbjeglički val za sada je zaobišao BiH a Čović drži kako to “baš i nije neka sreća” jer zapravo dokazuje kako BiH i nije neka značajna zemlja niti odredište ljudi koji traže bolji život.

10.34 Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić ušao je u svaki autobus koji je došao u Opatovac i pozdravio ljude. Objasnio im je gdje se nalaze te da će se tu zadržati kraće vrijeme dok se organizira njihov prijevoz do granice. Kaže da izbjeglicama ne uzimaju otiske prstiju "jer ih to plaši". Najveći priljev izbjeglica očekuje se i dalje na području Tovarnika.

Vlada.hr

11:33 Dnevnik.hr javlja da je zabilježeno više slučajeva prijevara izbjeglica. Pojedini vozači naplaćivali su im vrtoglave cijene usluge prijevoza, a među njima je i ilegalni taksist koji je obećao izbjeglicu odvesti do Beča za 7.000 eura (oko 53.000 kuna), međutim novac je uzeo, a čovjeka je ostavio na mađarskoj granici. Tu su i slučajevi kada je izbjeglicama za 50 eura davano 250 kuna, dok 50 eura stoji oko 380 kuna.

10:38 Hrvatska itekako mora brinuti o nacionalnoj sigurnosti, da ne postane brzo depo za izbjeglice. Svatko bi pljeskao Hrvatskoj da ih primi 200.000. Podaci pokazuju da se na granici Makedonije i Grčke mota još oko 80.000 izbjeglica. Moramo voditi računa o tome, već je u Francuskoj uhvaćen jedan ISIL-ovac, Hrvatska mora voditi računa i o tome, rekao je Mate Granić gostujući na N1 te dodao kako se uz granicu sa Srbijom mora uspostaviti veliki identifikacijski centar uz još nekoliko manjih uz granice sa Slovenijom i Mađarskom.

10:35 Zatvaranje graničnog prijelaza Bajakovo-Batrovci za ulazak kamiona iz Srbije vrlo je nekorektan potez hrvatske strane i ne pridonosi dobrosusjedskim odnosima, a svakako nema veze s rješavanjem izbjegličke krize, ocijenio je u ponedjeljak srbijanski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović, javlja N1.

10:30 Sloveniju je u zadnjih nekoliko dana do danas po neslužbenim podacima, uglavnom preko Hrvatske, ušlo oko 3000 migranata i izbjeglica, ali ih većina nakon kratkog vremena napušta tu zemlju i ide prema Austriji.

9:34 Nakon vlaka koji je u 8.32 sati odvezao više od tisuću izbjeglica prema Botovu, Tovarnik je prazan. Po ulicama se rasporedilo 70-ak mještana Tompojevaca, Nijemaca, Novih Jankovaca i Tovarnika koji, kao dio javnih radova, kreću u detaljno čišćenje mjesta.

Do sada se iz Tovarnika na županijsko odlagalište u Petrovačku dolu odvezlo više od stotinu tona smeća. Prema riječima Jasmina Budinskog, zamjenika načelnice Tovarnika, čišćenje će obuhvatiti i sam granični prijelaz kao i ilegalne rute kroz kukuruzišta kojima je proteklih par dana došlo oko 30.000 izbjeglica. Budinski procjenjuje da će čišćenje trajati najmanje tri dana.

Marko Mrkonjić/PIXSELL

9:06 Slovenska policija postavlja ogradu uz rub ceste prema polju, tako da izbjeglice kada dođu ne mogu prijeći, već moraju ostati pred granicom i u šatorskom naselju, javlja N1.

Borna Filić/PIXSELL

8:55 Deveti izvanredni vlak s 10 vagona iz Tovarnika je krenuo u 8.32 sati. Očekuje se kako će u Botovo stići za oko četiri i pol sata.

8:54 Šef Europskog parlamenta Martin Schulz rekao je u ponedjeljak da očekuje od ministara unutarnjih poslova Europske unije da se slože oko dobrovoljne sheme raspoređivanja 160.000 migranata na njihovu sastanku u utorak.

8.52 U Austriju je tijekom nedjelje ušlo 10.700 izbjeglica preko graničnih prijelaza u Gradišću, objavila je austrijska policija u ponedjeljak. Najveći dio izbjeglica njih, 10.500, prešlo je preko graničnog prijelaza s Mađarskom kod Nickelsdorfa , a ostalih 200 preko graničnog prijelaza kod Heiligenkreuza , javlja N1.

8:49 Izbjeglice su napustili Tovarnik. Iza njih su ostale stotine praznih šatora. Mještani kažu da su zbog izvanredne situacije bili izloženi nepredviđenim troškovima. Načelnica Tovarnika Ruža Veselčić-Šijaković kaže da im je hitno potrebna pomoć.

Vilim Cvok/24sata

8:44 Zbog izvanredne situacije vezane uz prihvat izbjeglica, Slovenske željeznice obustavile su promet međunarodnih vlakova na graničnim prijelazima s Republikom Hrvatskom. Promet vlakova obustavljen je i na graničnim prijelazima sa Srbijom i Mađarskom.

Slovenske željeznice uvele su nadomjesni prijevoz autobusima na relacijama Dobova - Zagreb, Rogatec - Đurmanec, Središče - Čakovec, Ilirska Bistrica - Rijeka - Ilirska Bistrica, Pula - Buzet - Pula, a otkazuju se vlakovi na relaciji Buzet - Podgorje - Buzet, javlja Večernji list.

8:36 Izjave ministra unutarnjih poslova Hrvatske čija se imigracijska politika raspala u roku od jednog dana ne mogu se uzeti zaozbiljno, rekao je u nedjelju mađarski ministar vanjskih poslova Péter Szijjártó komentirajući riječi Ranka Ostojića o tome na koji način Mađarska postupa s izbjeglicama. Upitao je Ostojića kako je Hrvatska mogla "pasti na schengenskom testu za samo jedan dan".

8:05 Iz Policijske uprave Novo Mesto danas su kazali da su tijekom noći ponovno otvorili međunarodni granični prijelaz Obrežje, koji su zbog prosvjeda izbjeglica, tijekom noći, zatvorili. Slovenska policija nastavila evidentirati i voziti izbjeglice koje su u Sloveniju ušle ilegalno. Autobusima su ih prevozili u prihvatne centre u Brežicama, Celju, Logatcu i Gruškovju , javlja Večernji list.

7:59 Osmi izvanredni vlak s 11 vagona kroz sat i pol stići će u Botovo na hrvatsko-mađarskoj granici, javlja HŽ.

7.05 I na Bregani je jutros mirno. Noćas, između 2 i 5 sati preko granice je propušteno oko 500-700 izbjeglica koje su nastavile dalje put prema Sloveniji. Trenutno na Breganu pristižu postrojbe slovenske interventne policije, a njihova nakana još nije poznata. Šatorsko naselje ostaje na Bregani gdje se očekuje da će pristići dio izbjeglica iz Tovarnika.

POGLEDAJTE VIDEO: Slovenci propuštaju izbjeglice

Pokretanje videa...

24sata Video 00:25

7:02 Kako javlja HRT, u Tovarniku gotovo da i nema izbjeglica. Svi čekaju u vlaku koji će ih odvesti na iduću lokaciju. Iz Tovarnika se odvoze u Opatovac gdje ih se registrira, smješta, a onda nastavljaju dalje svoj put prema Zapadu.

Promet na Bregani normaliziran

Oko 1.30 sati promet na Bregani je normaliziran. Izbjeglice, koji su sjeli na cestu prosvjedujući i blokirali granicu odvezeni su s dva autobusa u Sloveniju. Još je jedan autobus došao po izbjeglice koji su spavali u improviziranom šatorskom naselju.

Kako doznaje Dnevnik.hr prosvjedovali su Afganistanci i nekoliko Iranaca. Tvrdili su kako su tu već tri dana, te da su popisi prema kojima se izbjeglice prevoze u Sloveniju nelogični. Kazali su kako su prije njih otišli neki ljudi koji su na granici bili svega nekoliko sati.

Prema procjenama volontera na Bregani je ostalo oko 200 ljudi, koji će, postoji velika mogućnost, na tom mjestu provesti još jednu noć.

Zatvoreni granični prijelazi sa Srbijom

HAK javlja da su za sav promet zatvoreni granični prijelazi sa Srbijom (osim GP Bajakovo): Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2, Tovarnik, Erdut i Batina, te GP Harmica sa Slovenijom.

Prema podacima MUP-a tijekom nedjelje poslijepodne iz Tovarnika je prema mađarskoj granici otišlo do sada oko 1600 izbjeglica. Prijevoz osoba do granice organizira se i dalje, dok je u Opatovcu izgrađeno privremeno šatorsko naselje u kojem će se smjestiti izbjeglice kako bi se sklonili od kiše i kako bi im se osigurali humaniji uvjeti. U Opatovcu će izbjeglice boraviti najduže 36-48 sati, a od tamo će ih se transportirati prema granici.

Do sada je u Hrvatsku ušlo ukupno nešto manje od 27 tisuća izbjeglica a u Tovarniku se i dalje očekuje veliki priljev izbjeglica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 425
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.